90+9'
Scheidsrechter Pierre-Luc Lauziere kent Chicago Fire een inworp toe op de helft van Inter Miami CF.
90+8'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Chicago.
90+8'
Doelpoging Chicago Fire! Het schot van Georgios Koutsias gaat niet tussen de palen in Chicago.
90+7'
In Soldier Field mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
90+6'
De kopbal van Georgios Koutsias wordt onschadelijk gemaakt door de verdediging van Inter Miami CF.
90+6'
De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
90+5'
Inter Miami CF krijgt van scheidsrechter Pierre-Luc Lauziere op eigen helft een vrije trap toegewezen.
90+3'
De voorzet kwam van Leonardo Campana.
90+3'
Doelpunt in Chicago! Robert Taylor vergroot de voorsprong tot 1-4 voor Inter Miami CF.
90+2'
Inter Miami CF brengt Robert Taylor in de plaats van Diego Gomez.
90+2'
Inter Miami CF krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Pierre-Luc Lauziere op de helft van Chicago Fire.
90+1'
Kopbal richting doel! Hugo Cuypers (Chicago Fire) krijgt de bal echter niet achter de doelman in Chicago.
90+1'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Inter Miami CF in Chicago.
90'
Scheidsrechter Pierre-Luc Lauziere geeft Inter Miami CF een doeltrap.
90'
In Soldier Field ziet het publiek dat Yannick Bright (Inter Miami CF) weer binnen de lijnen is na zijn blessure.
87'
De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Yannick Bright (Inter Miami CF).
86'
De bal is over de achterlijn geweest. Inter Miami CF mag een doeltrap nemen.
86'
De scherpte ontbreekt bij Gaston Gimenez (Chicago Fire). Zijn poging mist doel in Chicago.
86'
Scheidsrechter Pierre-Luc Lauziere kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
85'
Inworp voor Chicago Fire op de helft van Inter Miami CF.
84'
Benjamin Cremaschi gaat in het boekje van de scheidsrechter.
84'
Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Soldier Field.
82'
Kellyn Acosta met de assist.
82'
Doelpunt! Georgios Koutsias scoort en brengt de thuisploeg weer iets dichterbij.
82'
Inworp voor Chicago Fire ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Chicago.
80'
Arbiter Pierre-Luc Lauziere kent een vrije trap toe aan Inter Miami CF op de eigen helft.
80'
Allan Arigoni vervangt Arnaud Souquet bij de thuisploeg.
80'
Blessure voor Luis Suarez (Inter Miami CF). Leonardo Campana komt voor hem het veld in.
80'
Doeltrap voor Inter Miami CF in Soldier Field.
79'
Scheidsrechter Pierre-Luc Lauziere kent een vrije trap toe aan Chicago Fire, te nemen op de helft van Inter Miami CF.
79'
Gele kaart in Chicago: David Martinez (Inter Miami CF) gaat op de bon bij scheidsrechter Pierre-Luc Lauziere.
79'
Inter Miami CF schiet tussen de palen, maar Luis Suarez ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Chicago.
78'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Soldier Field.
78'
Inter Miami CF is weer compleet nu Luis Suarez weer terug het veld in mag.
77'
De poging van Diego Gomez (Inter Miami CF) mist doel in Soldier Field.
77'
Inworp voor Chicago Fire in Soldier Field op de eigen helft.
76'
Gele kaart. Luis Suarez (Inter Miami CF) gaat op de bon.
75'
Luis Suarez blesseert zich bij Inter Miami CF, waardoor de wedstrijd even wordt stopgezet in Soldier Field.
73'
De thuisploeg vervangt Andrew Gutman door Ariel Lassiter.
73'
Voor Federico Redondo Solari is de wedstrijd voorbij. David Ruiz vervangt de aangeslagen speler bij Inter Miami CF.