90+2'
Doeltrap voor DC United in Soldier Field.
90'
Scheidsrechter Fotis Bazakos kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
90'
Mateusz Klich gaat in het boekje van de scheidsrechter.
88'
Scheidsrechter Fotis Bazakos kent een vrije trap toe aan DC United, te nemen op de helft van Chicago Fire.
87'
Inworp Chicago Fire. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
87'
Scheidsrechter Fotis Bazakos kent Chicago Fire een inworp toe op de helft van DC United.
86'
Wissel in Chicago: Robert Jonathan Dean Jr vervangt Arnaud Souquet bij Chicago Fire.
86'
In Soldier Field mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
85'
DC United krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Fotis Bazakos op de helft van Chicago Fire.
85'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Chicago Fire in Chicago.
83'
De uitploeg vervangt Garrison Isaiah Tubbs door Russell Canouse.
83'
Inworp op de eigen helft voor Chicago Fire.
83'
Trainer Frank Klopas gebruikt zijn derde wissel. Andrew Gutman wordt door Fabian Herbers vervangen bij de thuisploeg.
82'
Scheidsrechter Fotis Bazakos geeft een inworp aan DC United op de eigen helft in Soldier Field.
78'
Inworp voor DC United in Soldier Field op de eigen helft.
77'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor DC United in Chicago.
75'
Vrije trap voor Chicago Fire op de helft van DC United.
74'
Bij Chicago Fire komt Justin Reynolds er in. Hij vervangt Kellyn Acosta.
73'
Dominique Badji (DC United) krijgt geel.
71'
Scheidsrechter Fotis Bazakos geeft DC United een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Chicago Fire.
69'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Chicago.
68'
DC United gebruikt de derde wissel. Jacob Murrell vervangt Jared Stroud.
68'
Trainer Troy Lesesne (DC United) gebruikt zijn tweede wissel en vervangt Christian Benteke door Dominique Badji.
67'
67'
65'
Arbiter Fotis Bazakos kent een vrije trap toe aan Chicago Fire op de eigen helft.
64'
Inworp voor Chicago Fire ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Chicago.
63'
Inworp voor Chicago Fire in de buurt van het vijandige doel in Soldier Field.
59'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Chicago.
58'
57'
Theodore Ku-DiPietro vervangt Gabriel Cordeiro Pirani bij de uitploeg.
56'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Chicago.
54'
Doelpunt! De thuisploeg verkleint de achterstand tot 1-2 via een doelpunt van Andrew Gutman.
50'
Scheidsrechter Fotis Bazakos geeft Chicago Fire een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van DC United.
50'
Scheidsrechter Fotis Bazakos geeft DC United een doeltrap.
46'
De thuisploeg wisselt Allan Arigoni voor Tom Barlow.
45+1'
Scheidsrechter Fotis Bazakos geeft DC United een vrije trap op de eigen helft.
45+1'
Eerste gele kaart voor Andrew Gutman (Chicago Fire) in Chicago.
45'
Inworp voor Chicago Fire op de helft van DC United.
44'
Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Chicago Fire in de buurt van het doel van DC United.