90+6'
Buitenspelpositie Charlotte FC.
90+4'
Scheidsrechter Serhii Boiko geeft een gele kaart aan Kristijan Kahlina (Charlotte FC).
90+3'
Het voorbereidende werk werd verricht door Chris Mueller.
90+3'
Doelpunt! Tom Barlow scoort en brengt de uitploeg weer iets dichterbij.
90+2'
Doeltrap voor Charlotte FC in Bank of America Stadium.
90+2'
Inworp voor Chicago Fire op de helft van Charlotte FC.
90+1'
De bal is over de achterlijn geweest. Chicago Fire mag een doeltrap nemen.
90+1'
Iuri Tavares met de kopkans! Geen doelpunt voor Charlotte FC in Bank of America Stadium.
89'
88'
Trainer Dean Smith gebruikt zijn vijfde wissel. Brandt James Bronico wordt door Iuri Tavares vervangen bij de thuisploeg.
87'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Chicago Fire in Charlotte.
87'
Een doelpoging van Patrick Agyemang (Charlotte FC) mist scherpte.
85'
Hoekschop voor Chicago Fire in Bank of America Stadium. Kellyn Acosta neemt deze vanaf links.
84'
Scheidsrechter Serhii Boiko geeft Charlotte FC een doeltrap.
82'
In Bank of America Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
81'
Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Bank of America Stadium.
81'
Arbiter Serhii Boiko kent een vrije trap toe aan Chicago Fire op de eigen helft.
80'
Scheidsrechter Serhii Boiko geeft een inworp aan Chicago Fire op de eigen helft in Bank of America Stadium.
79'
Scheidsrechter Serhii Boiko kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
79'
De thuisploeg wisselt Pep Biel voor Jamie Paterson.
78'
Scheidsrechter Serhii Boiko geeft Charlotte FC een vrije trap op de eigen helft.
76'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Bank of America Stadium.
76'
Scheidsrechter Serhii Boiko kent Charlotte FC een inworp toe op de helft van Chicago Fire.
75'
Inworp voor Charlotte FC in Bank of America Stadium op de eigen helft.
75'
Pep Biel neemt de door scheidsrechter Serhii Boiko gegeven hoekschop voor Charlotte FC in Charlotte.
73'
De derde wissel van Charlotte FC. Djibril Diani komt erin voor Junior Urso in Bank of America Stadium.
73'
Charlotte FC gebruikt de tweede wissel. Patrick Agyemang vervangt Karol Swiderski.
73'
Kerwin Vargas vervangt Liel Abada bij de thuisploeg.
72'
Inworp Charlotte FC. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
70'
69'
Karol Swiderski (Charlotte FC) krijgt geel.
67'
Federico Navarro deed het voorbereidende werk.
67'
Kellyn Acosta legt de bal in het net en verkleint zo de achterstand tot 4-2.
66'
65'
In Charlotte krijgt Charlotte FC op de eigen helft een vrije trap te nemen.
64'
Bij Chicago Fire komt Federico Navarro er in. Hij vervangt Gaston Gimenez.
64'
Federico Navarro (Chicago Fire) krijgt een eerste gele kaart.
63'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Charlotte.
62'
Chicago Fire schiet tussen de palen, maar Chris Mueller ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Charlotte.
61'
Chicago Fire krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Serhii Boiko op de helft van Charlotte FC.