90+6'
Scheidsrechter Alexis Da Silva geeft een inworp aan Charlotte FC op de eigen helft in Bank of America Stadium.
90+5'
Scheidsrechter Alexis Da Silva geeft Atlanta United FC een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Charlotte FC.
90+4'
Tyler Wolff schiet op doel maar scoort niet voor Atlanta United FC.
90+3'
Jere Uronen neemt de door scheidsrechter Alexis Da Silva gegeven hoekschop voor Charlotte FC in Charlotte.
90+2'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Charlotte.
90+2'
In Bank of America Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
90+1'
Inworp voor Charlotte FC in Bank of America Stadium op de eigen helft.
90+1'
Trainer Rob Valentino (Atlanta United FC) gebruikt zijn vierde wissel en vervangt Aleksey Miranchuk door Tyler Wolff.
90'
Arbiter Alexis Da Silva kent een vrije trap toe aan Atlanta United FC op de eigen helft.
88'
Inworp voor Charlotte FC op de helft van Atlanta United FC.
87'
Scheidsrechter Alexis Da Silva kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
86'
Inworp voor Charlotte FC ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Charlotte.
86'
Arbiter Alexis Da Silva kent een vrije trap toe aan Charlotte FC op de eigen helft.
85'
Doeltrap voor Atlanta United FC in Bank of America Stadium.
85'
Patrick Agyemang mist een kopkans voor Charlotte FC.
83'
Inworp Atlanta United FC. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
83'
Scheidsrechter Alexis Da Silva kent Charlotte FC een inworp toe op de helft van Atlanta United FC.
83'
In Charlotte krijgt Charlotte FC op de eigen helft een vrije trap te nemen.
81'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Bank of America Stadium.
81'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Charlotte.
80'
Charlotte FC gebruikt de vijfde wissel. Junior Urso vervangt Pep Biel.
80'
80'
Inworp op de eigen helft voor Charlotte FC.
79'
Scheidsrechter Alexis Da Silva geeft Atlanta United FC een doeltrap.
78'
Iuri Tavares vervangt Kerwin Vargas bij de thuisploeg.
78'
De derde wissel van Charlotte FC. Brandon Cambridge komt erin voor Liel Abada in Bank of America Stadium.
77'
Buitenspelpositie Atlanta United FC.
76'
Inworp voor Charlotte FC in de buurt van het vijandige doel in Bank of America Stadium.
76'
Atlanta United FC moet opletten als Charlotte FC van scheidsrechter Alexis Da Silva een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
76'
Scheidsrechter Alexis Da Silva geeft Charlotte FC een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Atlanta United FC.
75'
Charlotte FC krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Alexis Da Silva op de helft van Atlanta United FC.
74'
Wissel in Charlotte: Daniel Rios vervangt Jamal Thiare bij Atlanta United FC.
74'
Bij de uitploeg moet de geblesseerde Ajani Fortune plaats maken voor Luis Abram.
74'
73'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Charlotte.
72'
In Bank of America Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
71'
70'
Ajani Fortune van Atlanta United FC is geblesseerd en het spel ligt even stil.
67'
65'
Atlanta United FC heeft Xande Silva gewisseld. Dax McCarty neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Rob Valentino.