90+8'
Inworp voor Charlotte FC ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Montreal.
90+7'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Montreal.
90+7'
Doeltrap voor CF Montreal in Saputo Stadium.
90+7'
Jamie Paterson (Charlotte FC) kopt de bal op doel, maar mist wat zuiverheid in zijn afwerking.
90+6'
De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
90+6'
CF Montreal moet opletten als Charlotte FC van scheidsrechter Rubiel Vazquez een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
90+6'
Scheidsrechter Rubiel Vazquez geeft een inworp aan Charlotte FC op de eigen helft in Saputo Stadium.
90+4'
Inworp voor Charlotte FC op de helft van CF Montreal.
90+4'
CF Montreal heeft Caden Clark gewisseld. Tom Pearce neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Laurent Courtois.
90+3'
CF Montreal brengt Dawid Bugaj in de plaats van Jahkeele Marshall-Rutty.
90+3'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor CF Montreal in Montreal.
90+2'
Scheidsrechter Rubiel Vazquez geeft Charlotte FC een vrije trap op de eigen helft.
90+2'
Hoekschop voor CF Montreal in Saputo Stadium. Raheem Edwards neemt deze vanaf rechts.
90+1'
CF Montreal krijgt een schietkans via Matias Coccaro, maar scoort niet.
89'
Scheidsrechter Rubiel Vazquez kent Charlotte FC een inworp toe op de helft van CF Montreal.
88'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Saputo Stadium.
87'
In Montreal krijgt Charlotte FC op de eigen helft een vrije trap te nemen.
87'
Raheem Edwards neemt de door scheidsrechter Rubiel Vazquez gegeven hoekschop voor CF Montreal in Montreal.
86'
CF Montreal krijgt van scheidsrechter Rubiel Vazquez op eigen helft een vrije trap toegewezen.
85'
Saputo Stadium ziet hoe Dean Smith de geblesseerde Jere Uronen vervangt door Jaylin Lindsey bij de uitploeg.
85'
Charlotte FC krijgt van scheidsrechter Rubiel Vazquez op eigen helft een vrije trap toegewezen.
83'
Vanaf links mag Ashley Westwood een hoekschop nemen voor Charlotte FC in Saputo Stadium.
82'
De uitploeg vervangt Kerwin Vargas door Brandon Cambridge.
82'
Bij CF Montreal komt Dominik Yankov er in. Hij vervangt Nathan-Dylan Saliba.
81'
Scheidsrechter Rubiel Vazquez geeft CF Montreal een vrije trap op de eigen helft.
80'
Inworp Charlotte FC. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
79'
De bal is over de achterlijn geweest. CF Montreal mag een doeltrap nemen.
79'
Poging met het hoofd van Iuri Tavares (Charlotte FC), maar hij mist het doel.
78'
Scheidsrechter Rubiel Vazquez geeft Charlotte FC een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van CF Montreal.
78'
Nathan-Dylan Saliba (CF Montreal) is weer terug binnen de lijnen.
78'
Wissel in Montreal: Junior Urso vervangt Djibril Diani bij Charlotte FC.
77'
Brandt James Bronico vervangt Pep Biel bij de uitploeg.
76'
Nathan-Dylan Saliba blesseert zich bij CF Montreal, waardoor de wedstrijd even wordt stopgezet in Saputo Stadium.
76'
Scheidsrechter Rubiel Vazquez kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
75'
In Montreal kan Jere Uronen (Charlotte FC) weer verder.
74'
73'
Nathan-Dylan Saliba neemt de door scheidsrechter Rubiel Vazquez gegeven hoekschop voor CF Montreal in Montreal.
71'
Scheidsrechter Rubiel Vazquez legt de wedstrijd even stil om Jere Uronen (Charlotte FC) aan een blessure te laten behandelen in Montreal.
69'
CF Montreal mag een hoekschop nemen vanaf links via Nathan-Dylan Saliba in Saputo Stadium.
69'
CF Montreal schiet tussen de palen, maar Matias Coccaro ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.