90+10'
Fafa Picault (Vancouver Whitecaps FC) krijgt geel van scheidsrechter Mark Allatin in Q2 Stadium en moet oppassen.
90+10'
Arbiter Mark Allatin kent een vrije trap toe aan Austin FC op de eigen helft.
90+9'
Eerste gele kaart voor Guilherme Biro (Austin FC) in Austin.
90+9'
De poging van Ethan Finlay (Austin FC) mist doel.
90+9'
De bal is over de achterlijn geweest. Vancouver Whitecaps FC mag een doeltrap nemen.
90+8'
Gele kaart. Yohei Takaoka (Vancouver Whitecaps FC) gaat op de bon.
90+8'
Doeltrap voor Austin FC in Q2 Stadium.
90+7'
In Austin krijgt Vancouver Whitecaps FC op de eigen helft een vrije trap te nemen.
90+6'
Poging met het hoofd van Julio Cascante (Austin FC), maar hij mist het doel.
90+6'
Scheidsrechter Mark Allatin geeft Vancouver Whitecaps FC een doeltrap.
90+6'
Inworp voor Austin FC op de helft van Vancouver Whitecaps FC.
90+5'
90+4'
Scheidsrechter Mark Allatin kent een vrije trap toe aan Vancouver Whitecaps FC, te nemen op de helft van Austin FC.
90+3'
Austin FC krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Mark Allatin op de helft van Vancouver Whitecaps FC.
90+2'
Vancouver Whitecaps FC gebruikt de vijfde wissel. Giuseppe Bovalina vervangt Ali Ahmed.
90+2'
Damir Kreilach vervangt Ryan Gauld bij de uitploeg.
90+2'
Vrije trap voor Vancouver Whitecaps FC op de helft van Austin FC.
90+1'
Austin FC heeft Osman Bukari gewisseld. Ethan Finlay neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Josh Wolff.
90+1'
Scheidsrechter Mark Allatin geeft Austin FC een vrije trap op de eigen helft.
90+1'
Vanaf links mag Ryan Gauld een hoekschop nemen voor Vancouver Whitecaps FC in Q2 Stadium.
89'
Gyasi Zardes (Austin FC) staat buitenspel.
88'
88'
Een doelpoging van Alessandro Schopf (Vancouver Whitecaps FC) mist scherpte.
88'
Inworp voor Austin FC in Q2 Stadium op de eigen helft.
87'
Osman Bukari (Austin FC) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
87'
86'
Inworp Austin FC. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
85'
De derde wissel van Vancouver Whitecaps FC. Belal Halbouni komt erin voor Sebastian Berhalter in Q2 Stadium.
85'
84'
Vanaf links mag Alexander Ring een hoekschop nemen voor Austin FC in Q2 Stadium.
83'
Scheidsrechter Mark Allatin kent Austin FC een inworp toe op de helft van Vancouver Whitecaps FC.
83'
In Q2 Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
82'
Coach Vanni Sartini voert noodgedwongen zijn tweede wissel door. Bjorn Utvik moet aangeslagen het veld verlaten en wordt vervangen door Tristan Blackmon.
81'
De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Bjorn Utvik (Vancouver Whitecaps FC).
80'
79'
De thuisploeg vervangt Matt Hedges door Diego Rubio.
79'
Austin FC brengt Jader Obrian in de plaats van Mikkel Desler.
79'
Vrije trap in Q2 Stadium. Op de helft van Vancouver Whitecaps FC mag Austin FC een vrije trap nemen.