In Atlanta krijgt Atlanta United FC op de eigen helft een vrije trap te nemen.
Nashville SC brengt Dru Yearwood in de plaats van Anibal Godoy.
90+8'
Blessure voor Sam Surridge (Nashville SC). Josh Bauer komt voor hem het veld in.
90+7'
Scheidsrechter Armando Villarreal geeft Nashville SC een vrije trap op de eigen helft.
90+7'
Scheidsrechter Armando Villarreal geeft Atlanta United FC een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Nashville SC.
90+6'
Doeltrap voor Nashville SC in Mercedes-Benz Stadium.
90+5'
Inworp voor Atlanta United FC op de helft van Nashville SC.
90+5'
Inworp voor Atlanta United FC ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Atlanta.
90+5'
In Mercedes-Benz Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
90+3'
Een speler van de uitploeg bevindt zich in buitenspelpositie en wordt teruggefloten door scheidsrechter Armando Villarreal.
90+3'
In Mercedes-Benz Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
90+2'
Vrije trap voor Nashville SC op de helft van Atlanta United FC.
90+1'
Een speler van Atlanta United FC staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Armando Villarreal teruggefloten.
90+1'
Nashville SC is weer compleet nu Sam Surridge weer terug het veld van Mercedes-Benz Stadium in mag.
90+1'
Vrije trap in Mercedes-Benz Stadium. Op de helft van Nashville SC mag Atlanta United FC een vrije trap nemen.
90'
Pedro Amador (Atlanta United FC) kan niet meer verder. Noah Cobb vervangt hem bij de thuisploeg.
88'
De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Sam Surridge (Nashville SC).
87'
Pedro Amador van Atlanta United FC is geblesseerd en het spel ligt even stil.
86'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Mercedes-Benz Stadium.
86'
Derrick Williams (Atlanta United FC) moet geblesseerd van het veld. Hij wordt gewisseld door Luis Abram.
85'
De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Derrick Williams (Atlanta United FC).
84'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Atlanta.
84'
Schot op doel van Saba Lobzhanidze. Maar zonder doelpunt voor Atlanta United FC als gevolg.
83'
Arbiter Armando Villarreal kent een vrije trap toe aan Atlanta United FC op de eigen helft.
82'
Atlanta United FC moet opletten als Nashville SC van scheidsrechter Armando Villarreal een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
82'
Scheidsrechter Armando Villarreal kent Atlanta United FC een inworp toe op de helft van Nashville SC.
81'
Scheidsrechter Armando Villarreal kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
79'
Inworp voor Nashville SC op de helft van Atlanta United FC.
77'
Nashville SC heeft Teal Bunbury gewisseld. Forster Wekem Ajago neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach B J Callaghan.
76'
De assist kwam van Teal Bunbury.
76'
Treffer in Mercedes-Benz Stadium! Nashville SC scoort via Hany Mukhtar de 0-2 en loopt verder uit.
74'
Nashville SC krijgt van scheidsrechter Armando Villarreal op eigen helft een vrije trap toegewezen.
73'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Nashville SC in Atlanta.
73'
Derrick Williams met de kopkans! Geen doelpunt voor Atlanta United FC in Mercedes-Benz Stadium.
72'
Atlanta United FC mag een hoekschop nemen vanaf links via Saba Lobzhanidze in Mercedes-Benz Stadium.
71'
Trainer Rob Valentino (Atlanta United FC) gebruikt zijn vierde wissel en vervangt Daniel Rios door Jamal Thiare.
71'
De thuisploeg wisselt Ajani Fortune voor Dax McCarty.
71'
Bij Atlanta United FC komt Tristan Muyumba er in. Hij vervangt Bartosz Slisz.
70'
Atlanta United FC krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Armando Villarreal op de helft van Nashville SC.
69'
Scheidsrechter Armando Villarreal kent een vrije trap toe aan Atlanta United FC op een gevaarlijke plek voor Nashville SC.