90+6'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Mercedes-Benz Stadium.
90+5'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Inter Miami CF in Atlanta.
90+4'
De poging van Saba Lobzhanidze (Atlanta United FC) mist doel in Mercedes-Benz Stadium.
90+4'
Doeltrap voor Inter Miami CF in Mercedes-Benz Stadium.
90+3'
Federico Redondo Solari mist het doel en scoort niet voor Inter Miami CF.
90+3'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Atlanta United FC in Atlanta.
90+3'
Scheidsrechter Rosendo Mendoza geeft Inter Miami CF een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Atlanta United FC.
90+2'
Scheidsrechter Rosendo Mendoza kent een vrije trap toe aan Inter Miami CF, te nemen op de helft van Atlanta United FC.
90+2'
90'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Atlanta.
88'
Pech voor Atlanta United FC. Het schot van Saba Lobzhanidze belandt op de paal.
87'
Inter Miami CF krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Rosendo Mendoza op de helft van Atlanta United FC.
86'
Inter Miami CF mag een hoekschop nemen vanaf links via Jordi Alba in Mercedes-Benz Stadium.
84'
De voorzet kwam van Brooks Lennon.
84'
Doelpunt! De thuisploeg komt op een 2-2 gelijke stand via Aleksey Miranchuk.
84'
Inworp voor Atlanta United FC ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Atlanta.
84'
Lionel Messi schiet op doel maar scoort niet voor Inter Miami CF.
83'
In Mercedes-Benz Stadium ziet Derrick Williams (Atlanta United FC) zijn kopbal op doel gered worden door Inter Miami CF.
82'
Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Rosendo Mendoza aan de thuisploeg.
81'
Inter Miami CF heeft Sergey Krivtsov gewisseld. Ryan Sailor neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Gerardo Martino.
80'
Bij Inter Miami CF komt Luis Suarez er in. Hij vervangt Leonardo Campana.
79'
Inter Miami CF schiet tussen de palen, maar Jordi Alba ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
79'
Hoekschop voor Inter Miami CF in Mercedes-Benz Stadium. Lionel Messi neemt deze vanaf links.
78'
Gele kaart in Atlanta: Leonardo Campana (Inter Miami CF) gaat op de bon bij scheidsrechter Rosendo Mendoza.
76'
Scheidsrechter Rosendo Mendoza geeft Inter Miami CF een doeltrap.
76'
De scherpte ontbreekt bij Aleksey Miranchuk (Atlanta United FC). Zijn poging mist doel in Atlanta.
72'
Atlanta United FC krijgt van scheidsrechter Rosendo Mendoza op eigen helft een vrije trap toegewezen.
72'
Atlanta United FC brengt Jamal Thiare in de plaats van Daniel Rios.
69'
De bal is over de achterlijn geweest. Atlanta United FC mag een doeltrap nemen.
69'
De scherpte ontbreekt bij Marcelo Weigandt (Inter Miami CF). Zijn poging mist doel.
68'
Wissel in Atlanta: Federico Redondo Solari vervangt Robert Taylor bij Inter Miami CF.
67'
Trainer Gerardo Martino gebruikt zijn tweede wissel. David Ruiz wordt door Jordi Alba vervangen bij de uitploeg.
66'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Mercedes-Benz Stadium.
65'
Inworp Inter Miami CF. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
64'
Achterin bij Inter Miami CF wordt de kopbal van Edwin Stiven Mosquera Palacios (Atlanta United FC) tegengehouden.
63'
63'
Edwin Stiven Mosquera Palacios met de kopkans! Geen doelpunt voor Atlanta United FC in Mercedes-Benz Stadium.
63'
Vanaf rechts mag Aleksey Miranchuk een hoekschop nemen voor Atlanta United FC in Mercedes-Benz Stadium.