De bal gaat buiten. Doeltrap voor Kayserispor in Trabzon.
90+8'
Anthony Nnaduzor Nwakaeme met de assist.
90+8'
Doelpuntenmaker Stefano Denswil brengt de score weer in evenwicht in Trabzon en helpt Trabzonspor terug in de wedstrijd. 2-2!
90+7'
Inworp voor Trabzonspor in Medical Park Arena op de eigen helft.
90+7'
De bal is over de achterlijn geweest. Kayserispor mag een doeltrap nemen.
90+7'
Doelpoging Trabzonspor! Het schot van John Lundstram gaat niet tussen de palen.
90+5'
In Trabzon kopt Ozan Tufan (Trabzonspor) de bal, maar mist doel.
90+5'
Scheidsrechter Mehmet Turkmen geeft Kayserispor een doeltrap.
90+5'
Scheidsrechter Mehmet Turkmen geeft een inworp aan Trabzonspor op de eigen helft in Medical Park Arena.
90+4'
Doeltrap voor Kayserispor in Medical Park Arena.
90+3'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Trabzon.
90+3'
Trabzonspor schiet tussen de palen, maar Umut Bozok ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Trabzon.
90+2'
De vijfde wissel van Kayserispor. Ackah komt erin voor Duckens Nazon in Medical Park Arena.
90+2'
Wissel in Trabzon: Baran Ali Gezek vervangt Aylton Boa Morte bij Kayserispor.
90+1'
90+1'
Engin Poyraz Efe Yildirim kopt namens Trabzonspor op doel, zonder doelpunt als resultaat.
89'
Umut Bozok legt de bal in het net en verkleint zo de achterstand tot 1-2.
89'
Medical Park Arena ziet hoe Anthony Nnaduzor Nwakaeme op doel schiet, maar niet scoort voor Trabzonspor.
89'
Trabzonspor krijgt een schietkans via Batista Mendy, maar scoort niet.
89'
Trabzonspor krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Mehmet Turkmen op de helft van Kayserispor.
88'
Scheidsrechter Mehmet Turkmen geeft een gele kaart aan Duckens Nazon (Kayserispor).
88'
Kayserispor moet uitkijken als Trabzonspor een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Medical Park Arena.
87'
Gokhan Sazdagi (Kayserispor) moet het veld verlaten na twee gele kaarten.
87'
Arbiter Mehmet Turkmen kent een vrije trap toe aan Trabzonspor op de eigen helft.
86'
Inworp voor Kayserispor in Medical Park Arena op de eigen helft.
86'
Kayserispor moet opletten als Trabzonspor van scheidsrechter Mehmet Turkmen een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
86'
De uitploeg vervangt Lionel Carole door Ramazan Civelek.
85'
Kopbal richting doel! Cihan Canak (Trabzonspor) krijgt de bal echter niet achter de doelman in Trabzon.
83'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Trabzon.
83'
Een doelpoging van Pedro Malheiro (Trabzonspor) in Trabzon mist scherpte.
81'
Inworp voor Trabzonspor op de helft van Kayserispor.
81'
Wissel in Trabzon: Umut Bozok vervangt Denis Dragus bij Trabzonspor.
80'
Scheidsrechter Mehmet Turkmen kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
76'
Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Kayserispor in de buurt van het doel van Trabzonspor.
75'
Bij Kayserispor komt Eray Ozbek er in. Hij vervangt Hasan Ali Kaldirim.
74'
74'
Stefano Denswil mist het doel en scoort niet voor Trabzonspor in Medical Park Arena.
73'
De uitploeg incasseert geel op naam van Mehdi Bourabia.
73'
Scheidsrechter Mehmet Turkmen kent een vrije trap toe aan Trabzonspor op een gevaarlijke plek voor Kayserispor.
73'
Gele kaart in Trabzon: Gokhan Sazdagi (Kayserispor) gaat op de bon bij scheidsrechter Mehmet Turkmen.