Scheidsrechter Oguzhan Cakir geeft Konyaspor een doeltrap.
90+7'
Eerste gele kaart voor Ogulcan Ulgun (Konyaspor) in Samsun.
90+5'
Riechedly Bazoer (Konyaspor) lijkt weer hersteld en kan de wedstrijd verder voortzetten in Samsun.
90+5'
In Samsun krijgt Samsunspor op de eigen helft een vrije trap te nemen.
90+4'
Riechedly Bazoer blesseert zich bij Konyaspor, waardoor de wedstrijd even wordt stopgezet in Samsun 19 Mayis.
90+4'
Samsunspor krijgt van scheidsrechter Oguzhan Cakir op eigen helft een vrije trap toegewezen.
90+2'
Samsunspor mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
90+1'
Samsunspor krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Oguzhan Cakir op de helft van Konyaspor.
90+1'
Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Oguzhan Cakir een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Samsun.
90'
Vrije trap in Samsun 19 Mayis. Op de helft van Samsunspor mag Konyaspor een vrije trap nemen.
89'
Scheidsrechter Oguzhan Cakir geeft een inworp aan Konyaspor op de eigen helft in Samsun 19 Mayis.
89'
Inworp op de eigen helft voor Samsunspor.
88'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Konyaspor in Samsun.
88'
Konyaspor moet opletten als Samsunspor van scheidsrechter Oguzhan Cakir een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
88'
Scheidsrechter Oguzhan Cakir geeft Samsunspor een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Konyaspor.
87'
De uitploeg incasseert geel op naam van Nikola Boranijasevic.
87'
Filip Damjanovic vervangt Alassane Ndao bij de uitploeg.
87'
Bij Konyaspor komt Ugurcan Yazgili er in. Hij vervangt Marko Jevtovic.
86'
Trainer Thomas Reis gebruikt zijn vijfde wissel. Olivier Ntcham wordt door Flavien Tait vervangen bij de thuisploeg.
86'
Inworp voor Konyaspor in Samsun 19 Mayis op de eigen helft.
85'
84'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Samsun.
84'
Ogulcan Ulgun (Konyaspor) doet weer mee in Samsun 19 Mayis.
83'
Scheidsrechter Oguzhan Cakir kent Konyaspor een inworp toe op de helft van Samsunspor.
83'
De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Ogulcan Ulgun (Konyaspor).
82'
Vrije trap voor Konyaspor op de helft van Samsunspor.
82'
Inworp voor Samsunspor op de helft van Konyaspor.
81'
Inworp voor Samsunspor in Samsun 19 Mayis op de eigen helft.
81'
Scheidsrechter Oguzhan Cakir geeft Konyaspor een vrije trap op de eigen helft.
80'
Arbiter Oguzhan Cakir kent een vrije trap toe aan Samsunspor op de eigen helft.
79'
Konyaspor krijgt van scheidsrechter Oguzhan Cakir op eigen helft een vrije trap toegewezen.
79'
Konyaspor heeft Pedro Henrique Oliveira dos Santos gewisseld. Ogulcan Ulgun neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Ali Camdali.
79'
Inworp voor Samsunspor in de buurt van het vijandige doel in Samsun 19 Mayis.
78'
Inworp voor Samsunspor ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Samsun.
76'
76'
76'
De thuisploeg wisselt Carlo Holse voor Soner Aydogdu.
75'
Konyaspor krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Oguzhan Cakir op de helft van Samsunspor.