90+6'
De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
90+5'
Vrije trap in Caykur Didi Stadium. Op de helft van Antalyaspor mag Caykur Rizespor een vrije trap nemen.
90+4'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Rize.
90+2'
Gele kaart in Rize: Ivo Grbic (Caykur Rizespor) gaat op de bon bij scheidsrechter Burak Pakkan.
90+1'
Doeltrap voor Caykur Rizespor in Caykur Didi Stadium.
90+1'
De kopbal van Braian Samudio belandt niet in het doel van de tegenpartij. Geen goal voor Antalyaspor.
89'
Caykur Rizespor gebruikt de vijfde wissel. Seyfettin Anil Yasar vervangt Dal Varesanovic.
89'
Ali Sowe (Caykur Rizespor) krijgt geel.
89'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Caykur Didi Stadium.
87'
Doelpunt! Antalyaspor brengt het verschil terug tot 2-1 via Aldolfo Gaich.
87'
De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
87'
Scheidsrechter Burak Pakkan geeft Antalyaspor een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Caykur Rizespor.
87'
Scheidsrechter Burak Pakkan geeft een inworp aan Caykur Rizespor op de eigen helft in Caykur Didi Stadium.
86'
Vergeefse doelpoging Braian Samudio (Antalyaspor).
85'
Antalyaspor in buitenspelpositie.
83'
Buitenspel Caykur Rizespor.
82'
Inworp op de eigen helft voor Caykur Rizespor.
82'
Scheidsrechter Burak Pakkan kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
81'
Antalyaspor krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Burak Pakkan op de helft van Caykur Rizespor.
81'
Antalyaspor moet opletten als Caykur Rizespor van scheidsrechter Burak Pakkan een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
80'
In Caykur Didi Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
80'
Scheidsrechter Burak Pakkan geeft Caykur Rizespor een vrije trap op de eigen helft.
78'
Inworp Antalyaspor. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
78'
Inworp voor Caykur Rizespor in Caykur Didi Stadium op de eigen helft.
76'
De bal is over de achterlijn geweest. Caykur Rizespor mag een doeltrap nemen.
76'
Caykur Rizespor krijgt van scheidsrechter Burak Pakkan op eigen helft een vrije trap toegewezen.
74'
Inworp voor Antalyaspor in de buurt van het vijandige doel in Caykur Didi Stadium.
74'
Hoekschop voor Caykur Rizespor in Caykur Didi Stadium. Amir Hadziahmetovic neemt deze vanaf links.
72'
Arbiter Burak Pakkan kent een vrije trap toe aan Antalyaspor op de eigen helft.
71'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Rize.
70'
Wissel in Rize: Mithat Pala vervangt Giannis Papanikolaou bij Caykur Rizespor.
70'
Caykur Rizespor brengt Ali Sowe in de plaats van Vaclav Jurecka.
70'
In Rize krijgt Caykur Rizespor op de eigen helft een vrije trap te nemen.
69'
68'
Scheidsrechter Burak Pakkan kent Antalyaspor een inworp toe op de helft van Caykur Rizespor.
67'
De thuisploeg incasseert geel op naam van Dal Varesanovic.
65'
Antalyaspor mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
63'
Antalyaspor mag een hoekschop nemen vanaf links via Ramzi Safuri in Caykur Didi Stadium.
62'
Ramzi Safuri neemt de door scheidsrechter Burak Pakkan gegeven hoekschop voor Antalyaspor in Rize.
62'
Antalyaspor heeft Oleksandr Petrusenko gewisseld. Rahim Dursun neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Alex De Souza.