90+3'
Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Kasimpasa in de buurt van het doel van Fenerbahce.
90+3'
De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
90+2'
Kasimpasa mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
90+1'
Inworp Kasimpasa. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
89'
Scheidsrechter Halil Umut Meler geeft Fenerbahce een doeltrap.
89'
Mortadha Ben Ouanes mist het doel en scoort niet voor Kasimpasa in Recep Tayyip Erdogan Stadium.
87'
Fenerbahce gebruikt de vijfde wissel. Mert Hakan Yandas vervangt Fred.
86'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Istanboel.
86'
De scherpte ontbreekt bij Aytac Kara (Kasimpasa). Zijn poging mist doel.
86'
Kasimpasa mag een hoekschop nemen vanaf links via Josip Brekalo in Recep Tayyip Erdogan Stadium.
85'
Vrije trap in Recep Tayyip Erdogan Stadium. Op de helft van Fenerbahce mag Kasimpasa een vrije trap nemen.
83'
Fenerbahce moet uitkijken als Kasimpasa een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Recep Tayyip Erdogan Stadium.
82'
Arbiter Halil Umut Meler kent een vrije trap toe aan Fenerbahce op de eigen helft.
81'
Fenerbahce brengt Sofyan Amrabat in de plaats van Dusan Tadic.
81'
Deze wissel was niet voorzien. Jose Mario dos Santos Felix Mourinho moet de aangeslagen Mert Muldur vervangen. Yusuf Akcicek komt voor hem in de plaats. Dit is de derde wissel voor Fenerbahce.
80'
Kasimpasa brengt Cafu in de plaats van Gökhan Gul.
80'
De thuisploeg vervangt Claudio Winck door Jhon Espinoza.
79'
Scheidsrechter Halil Umut Meler kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
78'
Doeltrap voor Fenerbahce in Recep Tayyip Erdogan Stadium.
78'
In Istanboel kopt Nuno da Costa (Kasimpasa) de bal, maar mist doel.
78'
Fenerbahce is weer compleet nu Mert Muldur weer terug het veld in mag.
77'
Mert Muldur van Fenerbahce is geblesseerd en het spel ligt even stil.
77'
Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Recep Tayyip Erdogan Stadium.
74'
Scheidsrechter Halil Umut Meler geeft een inworp aan Kasimpasa op de eigen helft in Recep Tayyip Erdogan Stadium.
74'
Inworp voor Fenerbahce in Recep Tayyip Erdogan Stadium op de eigen helft.
72'
Scheidsrechter Halil Umut Meler geeft Fenerbahce een vrije trap op de eigen helft.
72'
Inworp op de eigen helft voor Fenerbahce.
70'
Scheidsrechter Halil Umut Meler kent Kasimpasa een inworp toe op de helft van Fenerbahce.
68'
Kasimpasa krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Halil Umut Meler op de helft van Fenerbahce.
68'
Scheidsrechter Halil Umut Meler geeft een inworp aan Fenerbahce op de eigen helft in Recep Tayyip Erdogan Stadium.
67'
66'
Fenerbahce mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Irfan Kahveci in Recep Tayyip Erdogan Stadium.
66'
De thuisploeg wisselt Haris Hajradinovic voor Antonin Barak.
65'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Recep Tayyip Erdogan Stadium.
64'
Scheidsrechter Halil Umut Meler geeft Kasimpasa een doeltrap.
64'
Doelpoging Fenerbahce! Het schot van Caglar Soyuncu gaat niet tussen de palen in Istanboel.
64'
Fenerbahce krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Halil Umut Meler in Istanboel.
63'
Bij Fenerbahce komt Edin Dzeko er in. Hij vervangt Youssef En-Nesyri.
63'
Fenerbahce gebruikt de eerste wissel. Irfan Kahveci vervangt Allan Saint-Maximin.
62'
Hoekschop voor Fenerbahce in Recep Tayyip Erdogan Stadium. Dusan Tadic neemt deze vanaf rechts.