90+5'
Vrije trap in Recep Tayyip Erdogan Stadium. Op de helft van Adana Demirspor mag Kasimpasa een vrije trap nemen.
90+5'
Scheidsrechter Abdullah Bugra Taskinsoy kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
90+3'
Ali Yavuz Kol met de assist.
90+3'
Doelpuntenmaker Jovan Manev brengt de score weer in evenwicht in Istanboel en helpt Adana Demirspor terug in de wedstrijd. 2-2!
90+1'
De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
90+1'
Inworp op de eigen helft voor Adana Demirspor.
90+1'
Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Recep Tayyip Erdogan Stadium.
90'
Kasimpasa brengt Kenneth Omeruo in de plaats van Haris Hajradinovic.
90'
Scheidsrechter Abdullah Bugra Taskinsoy kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
89'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Kasimpasa in Istanboel.
89'
Inworp voor Adana Demirspor in Recep Tayyip Erdogan Stadium op de eigen helft.
89'
Adana Demirspor krijgt van scheidsrechter Abdullah Bugra Taskinsoy op eigen helft een vrije trap toegewezen.
88'
Scheidsrechter Abdullah Bugra Taskinsoy geeft Kasimpasa een doeltrap.
88'
De poging van Ali Yavuz Kol (Adana Demirspor) mist doel.
87'
Scheidsrechter Abdullah Bugra Taskinsoy kent een vrije trap toe aan Adana Demirspor, te nemen op de helft van Kasimpasa.
86'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Istanboel.
86'
Adana Demirspor gebruikt de vierde wissel. Izzet Celik vervangt Yusuf Barasi.
85'
Scheidsrechter Abdullah Bugra Taskinsoy geeft een inworp aan Kasimpasa op de eigen helft in Recep Tayyip Erdogan Stadium.
85'
Scheidsrechter Abdullah Bugra Taskinsoy kent Adana Demirspor een inworp toe op de helft van Kasimpasa.
84'
De bal is over de achterlijn geweest. Adana Demirspor mag een doeltrap nemen.
84'
Doelpoging Kasimpasa! Het schot van Haris Hajradinovic gaat niet tussen de palen in Istanboel.
84'
Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Kasimpasa in de buurt van het doel van Adana Demirspor.
84'
Mortadha Ben Ouanes kan weer verder bij Kasimpasa.
84'
83'
In Istanboel krijgt Kasimpasa op de eigen helft een vrije trap te nemen.
83'
De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Mortadha Ben Ouanes (Kasimpasa).
81'
Adana Demirspor mag een hoekschop nemen vanaf links via Nabil Alioui in Recep Tayyip Erdogan Stadium.
79'
Inworp Adana Demirspor. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
79'
Doeltrap voor Kasimpasa in Recep Tayyip Erdogan Stadium.
79'
Een doelpoging van Bunyamin Balat (Adana Demirspor) mist scherpte.
78'
Scheidsrechter Abdullah Bugra Taskinsoy geeft Adana Demirspor een vrije trap op de eigen helft.
77'
Wissel in Istanboel: Salih Kavrazli vervangt Abdulsamet Burak bij Adana Demirspor.
77'
In Recep Tayyip Erdogan Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
76'
Schot op doel van Haris Hajradinovic. Maar zonder doelpunt voor Kasimpasa als gevolg.
75'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Istanboel.
75'
In Recep Tayyip Erdogan Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.