90+3'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Istanboel.
90+2'
Scheidsrechter Oguzhan Cakir geeft Antalyaspor een vrije trap op de eigen helft.
90'
Doeltrap voor Antalyaspor in Basaksehir Fatih Terim Stadium.
90'
Scheidsrechter Oguzhan Cakir kent Antalyaspor een inworp toe op de helft van Basaksehir FK.
88'
Scheidsrechter Oguzhan Cakir kent een vrije trap toe aan Antalyaspor, te nemen op de helft van Basaksehir FK.
87'
Trainer Cagdas Atan gebruikt zijn vijfde wissel. Berat Ayberk Ozdemir wordt door Onur Ergun vervangen bij de thuisploeg.
87'
Inworp op de eigen helft voor Antalyaspor.
85'
Inworp voor Antalyaspor op de helft van Basaksehir FK.
85'
In Basaksehir Fatih Terim Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
84'
De thuisploeg vervangt Serdar Gürler door Davidson.
84'
Trainer Cagdas Atan (Basaksehir FK) gebruikt zijn derde wissel en vervangt Joao Figueiredo door Miguel Crespo.
80'
De thuisploeg zit op rozen als Krzysztof Piatek de score uitbouwt naar 5-2 in Basaksehir Fatih Terim Stadium.
80'
Bij Basaksehir FK bevindt Krzysztof Piatek zich in buitenspelpositie en wordt hiervoor teruggefloten door scheidsrechter Oguzhan Cakir.
77'
Antalyaspor krijgt van scheidsrechter Oguzhan Cakir op eigen helft een vrije trap toegewezen.
76'
Krzysztof Piatek (Basaksehir FK) krijgt geel.
75'
Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Oguzhan Cakir een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Istanboel.
75'
Ramzi Safuri (Antalyaspor) krijgt een eerste gele kaart.
74'
Arbiter Oguzhan Cakir kent een vrije trap toe aan Antalyaspor op de eigen helft.
72'
De voorzet kwam van Lucas Lima.
72'
Basaksehir FK loopt uit naar een comfortabele 4-2 voorsprong dankzij Krzysztof Piatek.
72'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Istanboel.
71'
Scheidsrechter Oguzhan Cakir kent Basaksehir FK een inworp toe op de helft van Antalyaspor.
71'
Inworp op de eigen helft voor Basaksehir FK.
69'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Basaksehir Fatih Terim Stadium.
68'
Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Basaksehir Fatih Terim Stadium.
67'
Antalyaspor heeft Erdal Rakip gewisseld. Aldolfo Gaich neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Alex De Souza.
66'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Istanboel.
66'
Basaksehir FK krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Oguzhan Cakir op de helft van Antalyaspor.
66'
In Basaksehir Fatih Terim Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
64'
Het voorbereidende werk werd verricht door Olivier Kemen.
64'
Het staat 3-2, Krzysztof Piatek (Basaksehir FK) scoort met het hoofd.
62'
Deniz Turuc scoort en maakt de 2-2 gelijkmaker voor Basaksehir FK in Basaksehir Fatih Terim Stadium.
61'
Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Basaksehir FK in de buurt van het doel van Antalyaspor.
61'
Inworp voor Basaksehir FK op de helft van Antalyaspor.
60'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Basaksehir Fatih Terim Stadium.
59'
Basaksehir FK mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Deniz Turuc in Basaksehir Fatih Terim Stadium.
58'
Doeltrap voor Basaksehir FK in Basaksehir Fatih Terim Stadium.
58'
Antalyaspor krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Oguzhan Cakir in Istanboel.
57'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Istanboel.
55'
Moussa Djenepo (Antalyaspor) is weer terug in het veld en lijkt de wedstrijd te kunnen voortzetten.