90+6'
Gele kaart in Mersin: Ali Sahin Yilmaz (Trabzonspor) gaat op de bon bij scheidsrechter Kadir Saglam.
90+6'
Vrije trap in Mersin Stadium. Op de helft van Trabzonspor mag Hatayspor een vrije trap nemen.
90+5'
Vergeefse doelpoging Francisco Calvo (Hatayspor).
90+4'
Denis Dragus gaat in het boekje van de scheidsrechter.
90+4'
Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Mersin Stadium.
90+3'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Mersin.
90+2'
Evren Eren Elmali (Trabzonspor) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
90+2'
Gele kaart in Mersin: Recep Burak Yilmaz (Hatayspor) gaat op de bon bij scheidsrechter Kadir Saglam.
90+2'
Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Kadir Saglam een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Mersin.
90+1'
Simon Banza (Trabzonspor) krijgt geel.
89'
Vrije trap voor Hatayspor op de helft van Trabzonspor.
88'
Doeltrap voor Hatayspor in Mersin Stadium.
87'
Hatayspor krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Kadir Saglam op de helft van Trabzonspor.
85'
Ali Sahin Yilmaz vervangt Serdar Saatci bij de uitploeg.
83'
De bal is over de achterlijn geweest. Trabzonspor mag een doeltrap nemen.
83'
De poging van Joelson Fernandes (Hatayspor) mist doel in Mersin Stadium.
83'
Scheidsrechter Kadir Saglam geeft Trabzonspor een vrije trap op de eigen helft.
82'
In Mersin krijgt Hatayspor op de eigen helft een vrije trap te nemen.
82'
Arbiter Kadir Saglam kent een vrije trap toe aan Trabzonspor op de eigen helft.
81'
Een speler van Hatayspor staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Kadir Saglam teruggefloten.
80'
Hatayspor mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
79'
Scheidsrechter Kadir Saglam geeft een inworp aan Hatayspor op de eigen helft in Mersin Stadium.
78'
Scheidsrechter Kadir Saglam kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
78'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Mersin Stadium.
76'
76'
In Mersin Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
75'
75'
Inworp Trabzonspor. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
74'
Trabzonspor moet opletten als Hatayspor van scheidsrechter Kadir Saglam een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
73'
Hatayspor gebruikt de derde wissel. Sergio Carlos Strandberg vervangt Funsho Ibrahim Bamgboye.
73'
De uitploeg vervangt Enis Bardhi door Umut Gunes.
73'
Buitenspel Trabzonspor.
72'
Trabzonspor mag een hoekschop nemen vanaf links via Edin Visca in Mersin Stadium.
72'
Mersin Stadium ziet hoe Denis Dragus op doel schiet, maar niet scoort voor Trabzonspor.
71'
Scheidsrechter Kadir Saglam geeft een gele kaart aan Funsho Ibrahim Bamgboye (Hatayspor).
70'
Kamil Corekci (Hatayspor) krijgt een eerste gele kaart.
70'
69'
Enis Bardhi schiet op doel maar scoort niet voor Trabzonspor.
68'
Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Trabzonspor in de buurt van het doel van Hatayspor.