90+7'
Inworp Samsunspor. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90+5'
Samsunspor krijgt van scheidsrechter Cihan Aydin op eigen helft een vrije trap toegewezen.
90+5'
Scheidsrechter Cihan Aydin kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
90+3'
Soner Gonul kan weer verder bij Samsunspor.
90+2'
Scheidsrechter Cihan Aydin legt het spel even stil voor een blessurebehandeling van Soner Gonul (Samsunspor) in Mersin Stadium.
90+2'
In Mersin krijgt Samsunspor op de eigen helft een vrije trap te nemen.
90'
Samsunspor heeft Marius Mouandilmadji gewisseld. Gaetan Laura neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Thomas Reis.
90'
Vrije trap in Mersin Stadium. Op de helft van Samsunspor mag Hatayspor een vrije trap nemen.
88'
Scheidsrechter Cihan Aydin geeft een inworp aan Samsunspor op de eigen helft in Mersin Stadium.
86'
Inworp op de eigen helft voor Samsunspor.
86'
85'
Scheidsrechter Cihan Aydin geeft een inworp aan Hatayspor op de eigen helft in Mersin Stadium.
84'
Trainer Thomas Reis (Samsunspor) gebruikt zijn vierde wissel en vervangt Olivier Ntcham door Soner Gonul.
84'
Wissel in Mersin: Soner Aydogdu vervangt Arbnor Muja bij Samsunspor.
84'
83'
Inworp voor Samsunspor op de helft van Hatayspor.
82'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Samsunspor in Mersin.
82'
82'
Vrije trap voor Hatayspor op de helft van Samsunspor.
81'
Doeltrap voor Hatayspor in Mersin Stadium.
79'
Hatayspor krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Cihan Aydin op de helft van Samsunspor.
77'
Wissel in Mersin: Nany Dimata vervangt Zeki Yavru bij Samsunspor.
75'
Door een doelpunt van Olivier Ntcham loopt de uitploeg verder uit op de tegenstander. Het is 0-3 in Mersin.
75'
PEN
Olivier Ntcham mist een strafschop voor Samsunspor in Mersin Stadium.
74'
Bij Hatayspor komt Rui Pedro er in. Hij vervangt Joelson Fernandes.
73'
Vergeefse doelpoging Arbnor Muja (Samsunspor) in Mersin Stadium.
71'
In Mersin Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
70'
Scheidsrechter Cihan Aydin kent Samsunspor een inworp toe op de helft van Hatayspor.
67'
Scheidsrechter Cihan Aydin geeft Hatayspor een vrije trap op de eigen helft.
67'
Hatayspor krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Cihan Aydin in Mersin.