Inworp voor Sivasspor in de buurt van het vijandige doel in Gursel Aksel Stadium.
Buitenspelpositie van de thuisploeg.
90+6'
Heliton Jorge Tito Dos Santos (Goztepe Izmir) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
90+6'
Vrije trap in Gursel Aksel Stadium. Op de helft van Goztepe Izmir mag Sivasspor een vrije trap nemen.
90+6'
Inworp Goztepe Izmir. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90+4'
Treffer in Gursel Aksel Stadium! Goztepe Izmir maakt er 3-2 van. David Datro Fofana is de doelpuntenmaker.
90+3'
In Izmir krijgt Sivasspor op de eigen helft een vrije trap te nemen.
90+3'
Romulo (Goztepe Izmir) krijgt een eerste gele kaart.
90+2'
Scheidsrechter Ali Sansalan kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
90+1'
Doeltrap voor Sivasspor in Gursel Aksel Stadium.
90+1'
Doelpoging Goztepe Izmir! Het schot van Victor Hugo gaat niet tussen de palen in Izmir.
90'
Bij de thuisploeg moet de geblesseerde Anthony Dennis plaats maken voor Victor Hugo.
90'
Inworp voor Sivasspor in Gursel Aksel Stadium op de eigen helft.
88'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Gursel Aksel Stadium.
88'
Gele kaart. Queensy Menig (Sivasspor) gaat op de bon.
87'
Buitenspel Sivasspor.
85'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Izmir.
84'
83'
83'
Scheidsrechter Ali Sansalan geeft een inworp aan Sivasspor op de eigen helft in Gursel Aksel Stadium.
82'
De vijfde wissel van Sivasspor. Jan Bieganski komt erin voor Samuel Moutoussamy in Gursel Aksel Stadium.
81'
Scheidsrechter Ali Sansalan geeft Sivasspor een doeltrap.
80'
Anthony Dennis lijkt weer hersteld van de blessure en doet weer mee bij Goztepe Izmir.
79'
Vrije trap voor Sivasspor op de helft van Goztepe Izmir.
79'
Gele kaart in Izmir: Anthony Dennis (Goztepe Izmir) gaat op de bon bij scheidsrechter Ali Sansalan.
78'
De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Anthony Dennis (Goztepe Izmir).
78'
Inworp op de eigen helft voor Sivasspor.
77'
76'
Inworp Sivasspor. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
75'
Scheidsrechter Ali Sansalan kent Goztepe Izmir een inworp toe op de helft van Sivasspor.
74'
Coach Stanimir Stoilov (Goztepe Izmir) moet ingrijpen en brengt Lasse Nielsen voor de geblesseerde Isaac Solet Bomawoko.
74'
Goztepe Izmir is weer compleet nu Isaac Solet Bomawoko weer terug het veld in mag.
74'
Bij Goztepe Izmir komt Ahmed Ildiz er in. Hij vervangt Ismail Koybasi.
73'
David Datro Fofana vervangt Juan Santos bij de thuisploeg.
72'
Scheidsrechter Ali Sansalan legt de wedstrijd even stil om Isaac Solet Bomawoko (Goztepe Izmir) aan een blessure te laten behandelen in Izmir.
71'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Sivasspor in Izmir.
70'
De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
70'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Gursel Aksel Stadium.