90+4'
Schot op doel van Michy Batshuayi. Maar zonder doelpunt voor Galatasaray als gevolg.
90+4'
Caykur Rizespor schiet tussen de palen, maar Mithat Pala ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Istanboel.
90+2'
Een doelpoging van Yusuf Demir (Galatasaray) in Istanboel mist scherpte.
90+2'
De bal is over de achterlijn geweest. Caykur Rizespor mag een doeltrap nemen.
90+2'
Inworp Galatasaray. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Nef Stadium.
89'
Inworp voor Galatasaray ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Istanboel.
88'
Scheidsrechter Arda Kardesler geeft Caykur Rizespor een vrije trap op de eigen helft.
87'
Scheidsrechter Arda Kardesler geeft Caykur Rizespor een doeltrap.
87'
Arbiter Arda Kardesler kent een vrije trap toe aan Caykur Rizespor op de eigen helft.
87'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Istanboel.
86'
Inworp voor Galatasaray in de buurt van het vijandige doel in Nef Stadium.
86'
Inworp voor Caykur Rizespor op de helft van Galatasaray.
85'
Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Nef Stadium.
84'
De uitploeg wisselt Ibrahim Olawoyin Olasunkanmi voor Muhamed Buljubasic.
84'
Een speler van de thuisploeg bevindt zich in buitenspelpositie en wordt teruggefloten door scheidsrechter Arda Kardesler.
83'
83'
Galatasaray heeft Baris Yilmaz gewisseld. Yusuf Demir neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Okan Buruk.
81'
Vrije trap in Nef Stadium. Op de helft van Caykur Rizespor mag Galatasaray een vrije trap nemen.
80'
Het voorbereidende werk werd verricht door Kaan Ayhan.
80'
Doelpunt! Galatasaray breidt de voorsprong tot 5-0 uit via Baris Yilmaz.
79'
Buitenspelpositie Galatasaray.
79'
Michy Batshuayi mist het doel en scoort niet voor Galatasaray in Nef Stadium.
78'
Scheidsrechter Arda Kardesler kent Galatasaray een inworp toe op de helft van Caykur Rizespor.
78'
Vanaf rechts mag Kerem Demirbay een hoekschop nemen voor Galatasaray in Nef Stadium.
78'
Nef Stadium ziet hoe Victor Osimhen op doel schiet, maar niet scoort voor Galatasaray.
77'
Galatasaray krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Arda Kardesler op de helft van Caykur Rizespor.
77'
Galatasaray krijgt van scheidsrechter Arda Kardesler op eigen helft een vrije trap toegewezen.
76'
Scheidsrechter Arda Kardesler geeft Caykur Rizespor een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Galatasaray.
76'
Scheidsrechter Arda Kardesler geeft een inworp aan Galatasaray op de eigen helft in Nef Stadium.
75'
75'
Inworp op de eigen helft voor Caykur Rizespor.
75'
Inworp voor Caykur Rizespor in Nef Stadium op de eigen helft.
74'
Doeltrap voor Caykur Rizespor in Nef Stadium.
74'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Istanboel.
74'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Caykur Rizespor in Istanboel.
74'
De poging van Victor Osimhen (Galatasaray) mist doel in Nef Stadium.
73'
Altin Zeqiri lijkt weer hersteld van de blessure en doet weer mee bij Caykur Rizespor.
73'
Trainer Okan Buruk gebruikt zijn vijfde wissel. Ismail Jakobs wordt door Elias Jelert Kristensen vervangen bij de thuisploeg.