90+11'
Scheidsrechter Atilla Karaoglan toont Jonathan Okoronkwo (Hatayspor) de gele kaart.
90+7'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Antalya Stadium.
90+6'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Antalya.
90+6'
De bal is over de achterlijn geweest. Antalyaspor mag een doeltrap nemen.
90+6'
De poging van Chandrel Geraud Massanga Matondo (Hatayspor) mist doel in Antalya Stadium.
90+5'
Antalyaspor gebruikt de vijfde wissel. Bahadir Ozturk vervangt Moussa Djenepo.
90+5'
Antalyaspor heeft Erdal Rakip gewisseld. Efecan Gulerce neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Alex De Souza.
90+4'
Doelpunt Antalyaspor! Braian Samudio faalt niet vanaf elf meter en bezorgt Antalyaspor een 3-2 voorsprong in Antalya.
90+2'
Armin Hodzic (Hatayspor) krijgt een eerste gele kaart.
90+2'
Gele kaart in Antalya: Recep Burak Yilmaz (Hatayspor) gaat op de bon bij scheidsrechter Atilla Karaoglan.
90'
Hatayspor krijgt van scheidsrechter Atilla Karaoglan op eigen helft een vrije trap toegewezen.
88'
Hatayspor moet opletten als Antalyaspor van scheidsrechter Atilla Karaoglan een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
88'
Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Atilla Karaoglan een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Antalya.
87'
Trainer Ozhan Pulat gebruikt zijn vijfde wissel. Kamil Corekci wordt door Kerim Alici vervangen bij de uitploeg.
87'
De uitploeg wisselt Funsho Ibrahim Bamgboye voor Armin Hodzic.
86'
Antalyaspor mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
84'
Inworp voor Antalyaspor op de helft van Hatayspor.
84'
Arbiter Atilla Karaoglan kent een vrije trap toe aan Antalyaspor op de eigen helft.
83'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Antalya.
83'
Scheidsrechter Atilla Karaoglan geeft Hatayspor een doeltrap.
83'
Braian Samudio met de kopkans! Geen doelpunt voor Antalyaspor in Antalya Stadium.
82'
Vanaf rechts mag Jakub Kaluzinski een hoekschop nemen voor Antalyaspor in Antalya Stadium.
81'
Buitenspel van de uitploeg.
79'
Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Antalya Stadium.
79'
Hoekschop voor Antalyaspor in Antalya Stadium. Jakub Kaluzinski neemt deze vanaf rechts.
77'
Doeltrap voor Hatayspor in Antalya Stadium.
77'
De poging van Jakub Kaluzinski (Antalyaspor) mist doel.
76'
Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Antalyaspor in de buurt van het doel van Hatayspor.
76'
De uitploeg incasseert geel op naam van Kamil Corekci.
75'
Inworp op de eigen helft voor Antalyaspor.
74'
Jakub Kaluzinski (Antalyaspor) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
72'
In Antalya kan Moussa Djenepo (Antalyaspor) weer verder.
72'
De derde wissel van Hatayspor. Rigoberto Rivas komt erin voor Joelson Fernandes in Antalya Stadium.
71'
Wissel in Antalya: Jonathan Okoronkwo vervangt Sergio Carlos Strandberg bij Hatayspor.
71'
Buitenspel Antalyaspor.
69'
Moussa Djenepo blesseert zich bij Antalyaspor, waardoor de wedstrijd even wordt stopgezet in Antalya Stadium.
69'
In Antalya krijgt Antalyaspor op de eigen helft een vrije trap te nemen.
66'
De voorzet kwam van Jakub Kaluzinski.
66'
Alles is weer mogelijk in Antalya. Moussa Djenepo brengt Antalyaspor met de gelijkmaker langszij. 2-2!
65'
Gerxhaliu Amar (Antalyaspor) krijgt geel van scheidsrechter Atilla Karaoglan in Antalya Stadium en moet oppassen.