90+12'
Inworp Antalyaspor. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90+12'
Inworp op de eigen helft voor Adana Demirspor.
90+10'
In Antalya krijgt Antalyaspor op de eigen helft een vrije trap te nemen.
90+10'
Aksel Aktas gaat in het boekje van de scheidsrechter.
90+9'
De assist kwam van Mert Yilmaz.
90+9'
Treffer in Antalya Stadium! Antalyaspor maakt er 2-1 van. Braian Samudio is de doelpuntenmaker.
90+7'
Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Antalya Stadium.
90+6'
Scheidsrechter Yasin Kol geeft Adana Demirspor een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Antalyaspor.
90+6'
Scheidsrechter Yasin Kol kent Adana Demirspor een inworp toe op de helft van Antalyaspor.
90+6'
Adana Demirspor krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Yasin Kol op de helft van Antalyaspor.
90+6'
In Antalya Stadium ziet het publiek dat Ozan Demirbag (Adana Demirspor) weer binnen de lijnen is na zijn blessure.
90+5'
Het spel ligt even stil: Ozan Demirbag (Adana Demirspor) is geblesseerd.
90+4'
De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
90+3'
Inworp voor Antalyaspor in de buurt van het vijandige doel in Antalya Stadium.
90+2'
De bal is over de achterlijn geweest. Antalyaspor mag een doeltrap nemen.
90+2'
Vrije trap in Antalya Stadium. Op de helft van Antalyaspor mag Adana Demirspor een vrije trap nemen.
90'
Inworp voor Adana Demirspor op de helft van Antalyaspor.
90'
Trainer Michael Valkanis (Adana Demirspor) gebruikt zijn vijfde wissel en vervangt Bunyamin Balat door Aksel Aktas.
90'
De uitploeg wisselt Yusuf Sari voor Breyton Fougeu.
89'
Scheidsrechter Yasin Kol kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
87'
Bunyamin Balat lijkt weer hersteld van de blessure en doet weer mee bij Adana Demirspor.
86'
Bunyamin Balat van Adana Demirspor is geblesseerd en het spel ligt even stil.
85'
84'
De voorzet kwam van Salih Kavrazli.
84'
Doelpunt! Salih Kavrazli maakt 1-1 gelijk in Antalya.
83'
Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Adana Demirspor in de buurt van het doel van Antalyaspor.
83'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Antalya.
83'
Inworp voor Antalyaspor in Antalya Stadium op de eigen helft.
82'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Antalya Stadium.
80'
Scheidsrechter Yasin Kol kent een vrije trap toe aan Antalyaspor, te nemen op de helft van Adana Demirspor.
79'
Arbiter Yasin Kol kent een vrije trap toe aan Adana Demirspor op de eigen helft.
79'
Scheidsrechter Yasin Kol geeft een gele kaart aan Jovan Manev (Adana Demirspor).
78'
Scheidsrechter Yasin Kol geeft Antalyaspor een doeltrap.
78'
De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
78'
Jovan Manev schiet op doel maar scoort niet voor Adana Demirspor in Antalya.
77'
De derde wissel van Adana Demirspor. Ozan Demirbag komt erin voor Ali Yavuz Kol in Antalya Stadium.
77'
De thuisploeg vervangt Erdal Rakip door Burak Ingenc.
76'
Doeltrap voor Adana Demirspor in Antalya Stadium.
74'
Inworp Adana Demirspor. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
73'
Moussa Djenepo (Antalyaspor) is weer terug in het veld en lijkt de wedstrijd te kunnen voortzetten.