Jure Balkovec mist het doel en scoort niet voor Alanyaspor in Bahcesehir Okullari Stadium.
De bal is over de achterlijn geweest. Hatayspor mag een doeltrap nemen.
90+4'
Inworp voor Alanyaspor in de buurt van het vijandige doel in Bahcesehir Okullari Stadium.
90+3'
Alanyaspor krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Ozan Ergun in Alanya.
90+2'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Alanya.
90+1'
Alanyaspor moet opletten als Hatayspor van scheidsrechter Ozan Ergun een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
90'
Inworp voor Hatayspor in Bahcesehir Okullari Stadium op de eigen helft.
90'
De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
89'
Inworp Alanyaspor. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
89'
Scheidsrechter Ozan Ergun geeft Hatayspor een doeltrap.
88'
Juan Christian Pereira Coelho schiet op doel maar scoort niet voor Alanyaspor.
88'
Scheidsrechter Ozan Ergun geeft Hatayspor een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Alanyaspor.
87'
De vierde wissel van coach Riza Calimbay (Hatayspor) is een noodgedwongen wijziging. Cengiz Demir vervangt de aangeslagen Cemali Sertel.
87'
De uitploeg wisselt Rigoberto Rivas voor Funsho Ibrahim Bamgboye.
87'
Inworp op de eigen helft voor Hatayspor.
87'
Cemali Sertel (Hatayspor) doet weer mee in Bahcesehir Okullari Stadium.
84'
Cemali Sertel blesseert zich bij Hatayspor, waardoor de wedstrijd even wordt stopgezet in Bahcesehir Okullari Stadium.
84'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Alanya.
84'
Scheidsrechter Ozan Ergun kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
82'
82'
De kopbal van Francisco Calvo belandt niet in het doel van de tegenpartij. Geen goal voor Hatayspor.
82'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Alanyaspor in Alanya.
82'
Vanaf links mag Gorkem Saglam een hoekschop nemen voor Hatayspor in Bahcesehir Okullari Stadium.
80'
Hatayspor krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Ozan Ergun op de helft van Alanyaspor.
79'
De vijfde wissel van Alanyaspor. Nicolas Janvier komt erin voor Gaius Makouta in Bahcesehir Okullari Stadium.
79'
De thuisploeg vervangt Yusuf Ozdemir door Rony Lopes.
79'
In Alanya krijgt Alanyaspor op de eigen helft een vrije trap te nemen.
78'
Hatayspor krijgt van scheidsrechter Ozan Ergun op eigen helft een vrije trap toegewezen.
77'
Alanyaspor mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Jure Balkovec in Bahcesehir Okullari Stadium.
77'
Hatayspor gebruikt de tweede wissel. Bilal Boutobba vervangt Joelson Fernandes.
75'
De uitploeg incasseert geel op naam van Chandrel Geraud Massanga Matondo.
75'
Doeltrap voor Hatayspor in Bahcesehir Okullari Stadium.
75'
Doelpoging Alanyaspor! Het schot van Nuno Lima gaat niet tussen de palen in Alanya.
74'
Jure Balkovec neemt de door scheidsrechter Ozan Ergun gegeven hoekschop voor Alanyaspor in Alanya.
73'
Gorkem Saglam neemt de door scheidsrechter Ozan Ergun gegeven hoekschop voor Hatayspor in Alanya.
71'
Trainer Fatih Tekke (Alanyaspor) gebruikt zijn derde wissel en vervangt Loide Antonio Augusto door Juan Christian Pereira Coelho.
71'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Bahcesehir Okullari Stadium.