90+2'
Scheidsrechter Kadir Saglam kent Galatasaray een inworp toe op de helft van Adana Demirspor.
90+1'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Adana Demirspor in Adana.
90+1'
PEN
Michy Batshuayi mist een strafschop voor Galatasaray in New Adana Stadium.
90'
Rood! Tolga Kalender (Adana Demirspor) moet het veld van New Adana Stadium verlaten.
87'
Inworp voor Adana Demirspor in de buurt van het vijandige doel in New Adana Stadium.
86'
Vrije trap voor Adana Demirspor op de helft van Galatasaray.
85'
De bal is over de achterlijn geweest. Adana Demirspor mag een doeltrap nemen.
85'
Yunus Akgun mist het doel en scoort niet voor Galatasaray.
84'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Adana.
84'
Scheidsrechter Kadir Saglam geeft Galatasaray een doeltrap.
83'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in New Adana Stadium.
83'
Inworp op de eigen helft voor Adana Demirspor.
82'
Bij Galatasaray komt Yusuf Demir er in. Hij vervangt Baris Yilmaz.
82'
Galatasaray brengt Efe Akman in de plaats van Kaan Ayhan.
81'
Doeltrap voor Adana Demirspor in New Adana Stadium.
80'
Inworp voor Adana Demirspor op de helft van Galatasaray.
80'
Scheidsrechter Kadir Saglam kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
79'
Doelpunt! Een benutte strafschop van Andrew Gravillon verkleint de achterstand voor de thuisploeg tot 1-5.
76'
76'
De scherpte ontbreekt bij Berkan Kutlu (Galatasaray). Zijn poging mist doel in Adana.
74'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Galatasaray in Adana.
73'
72'
Adana Demirspor brengt Ozan Demirbag in de plaats van Ali Yavuz Kol.
72'
De bal is over de achterlijn geweest. Galatasaray mag een doeltrap nemen.
72'
De scherpte ontbreekt bij Andrew Gravillon (Adana Demirspor). Zijn poging mist doel.
71'
71'
De poging van Ali Yavuz Kol (Adana Demirspor) mist doel in New Adana Stadium.
70'
Berkan Kutlu vervangt Lucas Torreira bij de uitploeg.
70'
Bij Galatasaray komt Yunus Akgun er in. Hij vervangt Muhammed Kerem Akturkoglu.
68'
68'
Poging met het hoofd van Muhammed Kerem Akturkoglu (Galatasaray), maar hij mist het doel.
67'
De thuisploeg vervangt Nabil Alioui door Tolga Kalender.
67'
Trainer Michael Valkanis gebruikt zijn derde wissel. Tayfun Aydogan wordt door Salih Kavrazli vervangen bij de thuisploeg.
67'
67'
Doelpoging Adana Demirspor! Het schot van Nabil Alioui gaat niet tussen de palen.
67'
In New Adana Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
66'
Inworp voor Adana Demirspor ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Adana.