90+6'
Real Madrid weet niet aan het langste eind te trekken en de wedstrijd eindigt in een gelijkspel.
90+6'
Niemand klaagt bij de scheidsrechter om die gele kaart voor Dani Carvajal
90+6'
Over en uit. De scheidsrechter vindt het genoeg voor vandaag.
90+6'
Balbezit: Las Palmas: 44%, Real Madrid: 56%.
90+6'
Een doeltrap voor Real Madrid.
90+6'
Las Palmas neemt een ingooi op de speelhelft van de tegenstander.
90+5'
Een doeltrap voor Las Palmas.
90+5'
90+5'
Real Madrid probeert een kans te creëeren.
90+4'
Jaime Mata van Las Palmas gaat wat ver en trekt aan Federico Valverde
90+4'
90+3'
Er doet zich een kans voor voor Endrick van Real Madrid, maar zijn kopbal gaat naast
90+3'
De voorzet door Arda Guler van Real Madrid bereikt een teamgenoot in het strafschopgebied.
90+3'
90+3'
Aurelien Tchouameni wint een luchtduel van Javier Munoz.
90+3'
Rodrygo wint een luchtduel van Marvin Park.
90+3'
Jasper Cillessen komt uit en weet de bal te pakken
90+3'
De voorzet door Kylian Mbappé van Real Madrid bereikt een teamgenoot in het strafschopgebied.
90+2'
Real Madrid met een potentieel gevaarlijke aanval.
90+2'
Manuel Fuster is bestraft voor het duwen van Federico Valverde.
90+2'
Real Madrid geeft een ingooi in de eigen speelhelft.
90+2'
De scheids blaast op z'n fluit. Eder Militao kwam van achter in bij Jaime Mata en dus kent de scheids een vrije trap toe
90+1'
Scott McKenna van Las Palmas onderschept een voorzet die onderweg was naar het strafschopgebied.
90+1'
De vierde official geeft aan dat er 5 minuten bij worden geteld.
90+1'
90'
Federico Valverde zet een tackle in en wint het balbezit terug voor zijn team.
90'
90'
90'
Balbezit: Las Palmas: 45%, Real Madrid: 55%.
89'
VAR-CONTROLE KLAAR - Er verandert niets aan het besluit na het checken van de VAR.
88'
VAR - DOELPUNT! - De scheidsrechter heeft het spel gestopt. VAR-controle gaande, een mogelijke goal voor Las Palmas.
88'
Jaime Mata van Las Palmas staat in buitenspelpositie.
88'
Gele kaart voor Eder Militao.
88'
De scheids blaast op z'n fluit. Eder Militao kwam van achter in bij Manuel Fuster en dus kent de scheids een vrije trap toe