90+11'
Na een geweldige tweede helft kwam Espanyol terug in de wedstrijd en won het zelfs!
90+11'
Over en uit. De scheidsrechter vindt het genoeg voor vandaag.
90+11'
Balbezit: Espanyol: 47%, Rayo Vallecano: 53%.
90+11'
Carlos Romero van Espanyol onderschept een voorzet die onderweg was naar het strafschopgebied.
90+10'
Walid Cheddira is bestraft voor het duwen van Isi Palazon.
90+10'
90+10'
Een doeltrap voor Espanyol.
90+10'
Adrian Embarba van Rayo Vallecano schiet naast het doel
90+10'
Isi Palazon creëert een scoringskans voor zijn teamgenoot.
90+10'
Rayo Vallecano met een potentieel gevaarlijke aanval.
90+9'
Espanyol neemt een ingooi op de speelhelft van de tegenstander.
90+8'
Adrian Embarba van Rayo Vallecano staat in buitenspelpositie.
90+7'
Alejo Veliz van Espanyol kan niet stoppen met het vieren van dat doelpunt. De scheidrechter besluit hem geel te geven.
90+7'
Espanyol weet de beslissende treffer te maken in de blessuretijd van de wedstrijd!
90+6'
De assist voor het doelpunt is van Walid Cheddira.
90+6'
G O O O A A A L - Alejo Veliz scoort met de rechtervoet!
90+6'
Walid Cheddira creëert een scoringskans voor zijn teamgenoot.
90+6'
Espanyol met een potentieel gevaarlijke aanval.
90+6'
Oooh... die moest hangen! Irvin Cardona presteert het onmogelijke en mist.
90+6'
Goede poging op doel van Irvin Cardona, maar de keeper redt
90+6'
Espanyol begint een tegenaanval.
90+6'
Joan Garcia van Espanyol onderschept een voorzet die onderweg was naar het strafschopgebied.
90+6'
Adrian Embarba slingert de bal het strafschopgebied in vanuit een corner op links, maar daar is geen teamgenoot in de buurt.
90+6'
Alex Kral blockt met succes een schot.
90+6'
Een schot van Isi Palazon wordt geblokkeerd.
90+6'
Marash Kumbulla van Espanyol onderschept een voorzet die onderweg was naar het strafschopgebied.
90+6'
Adrian Embarba slingert de bal het strafschopgebied in vanuit een corner op rechts, maar daar is geen teamgenoot in de buurt.
90+5'
90+5'
Rayo Vallecano neemt een ingooi op de speelhelft van de tegenstander.
90+5'
Een schot van Carlos Romero wordt geblokkeerd.
90+3'
Gele kaart voor Abdul Mumin.
90+3'
Lompe overtreding daar. Abdul Mumin begaat een nare overtreding op Alejo Veliz
90+3'
Omar El Hilali is bestraft voor het duwen van Abdul Mumin.
90+2'
De vierde official geeft aan dat er 9 minuten bij worden geteld.
90+2'
90+2'
Isi Palazon van Rayo Vallecano neemt een korte hoekschop van rechts.
90+1'
Randy Nteka schiet van buiten het strafschopgebied, maar Joan Garcia heeft alles onder controle