Buitenspelpositie Young Lions FC.
88'
Inworp voor Young Lions FC in Jurong East Stadium op de eigen helft.
88'
In Jurong East Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
85'
85'
De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
84'
Vrije trap in Jurong East Stadium. Op de helft van Young Lions FC mag Tanjong Pagar United FC een vrije trap nemen.
84'
Inworp voor Tanjong Pagar United FC op de helft van Young Lions FC.
82'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Jurong East Stadium.
82'
Azim Akbar vervangt Muhammad Syahadat Masnawi bij de thuisploeg.
80'
79'
Vanaf rechts mag Kan Kobayashi een hoekschop nemen voor Young Lions FC.
75'
Gele kaart. Itsuki Enomoto (Young Lions FC) gaat op de bon.
74'
Aqil Yazid (Young Lions FC) kan niet meer verder. Andrew Aw Yong Rei vervangt hem bij de uitploeg.
74'
73'
Doeltrap voor Young Lions FC in Jurong East Stadium.
71'
Inworp op de eigen helft voor Young Lions FC.
69'
De uitploeg wisselt Danish Qayyum Putra Shahrin Azhar voor Khairin Nadim Rahim.
68'
De bal is over de achterlijn geweest. Young Lions FC mag een doeltrap nemen.
68'
Hoekschop voor Tanjong Pagar United FC. Tomoki Wada neemt deze vanaf rechts.
65'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Singapore.
65'
Inworp voor Young Lions FC in de buurt van het vijandige doel in Jurong East Stadium.
64'
In Singapore krijgt Young Lions FC op de eigen helft een vrije trap te nemen.
63'
Tanjong Pagar United FC mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Tomoki Wada.
62'
Bij Tanjong Pagar United FC komt Mohamad Sahil Bin Suhaimi er in. Hij vervangt Rezza Rezky Ramadhani Yacobjan.
62'
Young Lions FC moet uitkijken als Tanjong Pagar United FC een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Jurong East Stadium.
60'
60'
Aqil Yazid (Young Lions FC) is weer terug binnen de lijnen.
60'
60'
Salif Cisse gaat in het boekje van de scheidsrechter.
59'
De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Aqil Yazid (Young Lions FC).
57'
Inworp voor Young Lions FC ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Singapore.
55'
Inworp Young Lions FC. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
54'
Kieran Teo (Young Lions FC) breidt met een rake kopstoot de voorsprong verder uit. Het staat nu 1-3.