Inworp voor Tanjong Pagar United FC in Jurong East Stadium op de eigen helft.
Inworp op de eigen helft voor Tanjong Pagar United FC.
Tanjong Pagar United FC mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Farid Jafiri.
Doeltrap voor Lion City in Jurong East Stadium.
89'
Inworp voor Tanjong Pagar United FC in de buurt van het vijandige doel in Jurong East Stadium.
88'
Tanjong Pagar United FC mag een hoekschop nemen vanaf links via Mohamad Sahil Bin Suhaimi.
83'
De thuisploeg wisselt Tomoki Wada voor Rizqin Aniq.
82'
Lennart Thy kopt de bal raak voor de uitploeg. Lion City vergroot zijn voorsprong tot 0-6.
77'
De bal is over de achterlijn geweest. Lion City mag een doeltrap nemen.
76'
Lion City gebruikt de vijfde wissel. Haiqal Pashia Anugrah vervangt Obren Kljajic.
73'
Doelpunt! Lennart Thy breidt de voorsprong uit. Lion City leidt met 0-5.
70'
De thuisploeg vervangt Muhammad Syahadat Masnawi door Mohamad Sahil Bin Suhaimi.
69'
Lennart Thy vervangt Abdul Rasaq Akeem bij de uitploeg.
69'
De uitploeg vervangt Muhammad Shawal Anuar door Rui Pires.
69'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Lion City in Singapore.
64'
Anumanthan Mohan Kumar (Lion City) krijgt rood en moet eraf!
54'
Lion City loopt uit naar een comfortabele 0-4 voorsprong dankzij Obren Kljajic.
53'
Buitenspelpositie van de thuisploeg.
53'
Farid Jafiri vervangt Stefan Paunovic bij de thuisploeg.
50'
Vrije trap in Jurong East Stadium. Op de helft van Tanjong Pagar United FC mag Lion City een vrije trap nemen.
50'
Bij de thuisploeg wordt Timur Talipov met rood van het veld gestuurd.
47'
De bal is over de achterlijn geweest. Tanjong Pagar United FC mag een doeltrap nemen.
46'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Jurong East Stadium.
46'
Tanjong Pagar United FC brengt Umar Akhbar bin Ramle in de plaats van Syed Muhamad Akmal.
46'
Tanjong Pagar United FC gebruikt de eerste wissel. Curtis Gray vervangt Azim Akbar.
46'
De uitploeg wisselt Bill Mamadou voor Mohammad Hafiz Mohd Nor.
46'
Bij Lion City komt Mohammad Hafiz Mohd Nor er in. Hij vervangt Adam Bin Swandi.
De eerste helft zit erop.
45+5'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Singapore.
45+2'
Inworp voor Lion City in Jurong East Stadium op de eigen helft.
45+1'
Mohammed Faizal Roslan (Tanjong Pagar United FC) krijgt geel.
44'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Tanjong Pagar United FC in Singapore.
43'
Inworp voor Tanjong Pagar United FC op de helft van Lion City.
40'
Buitenspel Tanjong Pagar United FC.
39'
Inworp Tanjong Pagar United FC. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
37'
De marge wordt vergroot door een doelpunt van Muhammad Shawal Anuar. 0-3!
36'
Adam Bin Swandi (Lion City) breidt met een rake kopstoot de voorsprong verder uit. Het staat nu 0-2.
36'
Inworp voor Lion City ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Singapore.
32'
Goal! De uitploeg neemt een 0-1 voorsprong dankzij een benutte penalty van Abdul Rasaq Akeem.