Aizil Yazid (Young Lions FC) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
Inworp voor Tampines Rovers FC op de helft van Young Lions FC.
Young Lions FC brengt Ethan Henry Pinto in de plaats van Kaisei Ogawa.
90+1'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Singapore.
89'
Inworp Young Lions FC. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
88'
Inworp voor Tampines Rovers FC in de buurt van het vijandige doel in Our Tampines Hub.
85'
83'
Buitenspelpositie Tampines Rovers FC.
82'
Tampines Rovers FC mag een hoekschop nemen vanaf links via Seia Kunori.
81'
Ryaan Sanizal (Young Lions FC) is weer terug binnen de lijnen.
81'
De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Ryaan Sanizal (Young Lions FC).
80'
Young Lions FC brengt Amir Syafiz in de plaats van Kan Kobayashi.
77'
Milos Zlatkovic kopt de bal namens Tampines Rovers FC in het vijandige doel. De stand is weer gelijk: 2-2.
74'
Doeltrap voor Young Lions FC in Our Tampines Hub.
72'
De uitploeg wisselt Syafi Hilman voor Andrew Aw Yong Rei.
71'
Khairin Nadim Rahim vervangt Danish Qayyum Putra Shahrin Azhar bij de uitploeg.
70'
De uitploeg incasseert geel op naam van Syafi Hilman.
68'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Singapore.
67'
Vanaf rechts mag Kan Kobayashi een hoekschop nemen voor Young Lions FC.
66'
65'
65'
Inworp op de eigen helft voor Young Lions FC.
61'
Doelpunt! Tampines Rovers FC brengt het verschil terug tot 1-2 via Joel Chew Joon Herng.
61'
60'
Ryaan Sanizal (Young Lions FC) is weer terug in het veld en lijkt de wedstrijd te kunnen voortzetten.
59'
De thuisploeg vervangt Kyoga Nakamura door Muhammad Faris bin Ramli.
59'
Bij Tampines Rovers FC komt Glenn Kweh er in. Hij vervangt Jared Gallagher.
58'
De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Ryaan Sanizal (Young Lions FC).
56'
In Singapore krijgt Young Lions FC op de eigen helft een vrije trap te nemen.
55'
50'
De marge wordt vergroot door een doelpunt van Itsuki Enomoto. 0-2!
49'
48'
Buitenspelpositie van de thuisploeg.
47'
Inworp voor Young Lions FC in Our Tampines Hub op de eigen helft.
46'
Tampines Rovers FC gebruikt de eerste wissel. Joel Chew Joon Herng vervangt Yasir Hanapi.
De scheidsrechter fluit voor de rust.
42'
In Our Tampines Hub mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
41'
Inworp voor Tampines Rovers FC ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Singapore.