Inworp voor Hougang United FC in de buurt van het vijandige doel in Hougang Stadium.
De uitploeg incasseert geel op naam van Nur Muhammad Shah Shahiran.
90+5'
De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
90+4'
Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Tampines Rovers FC in de buurt van het doel van Hougang United FC.
90+4'
Ismail Salihovic (Hougang United FC) moet het veld verlaten na twee gele kaarten.
90+3'
Stjepan Plazonja (Hougang United FC) bevindt zich in buitenspelpositie.
90+1'
Stjepan Plazonja (Hougang United FC) krijgt geel.
90+1'
Bij de uitploeg wordt Taufik Suparno met rood van het veld gestuurd.
86'
Zaiful Nizam Bin Abdullah lijkt weer hersteld van de blessure en doet weer mee bij Hougang United FC.
86'
Bij Tampines Rovers FC komt Joel Chew Joon Herng er in. Hij vervangt Muhammad Faris bin Ramli.
86'
Zaiful Nizam Bin Abdullah van Hougang United FC is geblesseerd en het spel ligt even stil.
85'
Buitenspel Tampines Rovers FC.
83'
Tampines Rovers FC mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
81'
Inworp voor Tampines Rovers FC in Hougang Stadium op de eigen helft.
81'
Doeltrap voor Hougang United FC in Hougang Stadium.
80'
Inworp Tampines Rovers FC. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
79'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Hougang United FC in Hougang.
79'
Jared Gallagher (Tampines Rovers FC) is weer terug in het veld en lijkt de wedstrijd te kunnen voortzetten.
78'
Jared Gallagher raakt geblesseerd bij Tampines Rovers FC en de wedstrijd ligt even stil voor een behandeling.
76'
Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Hougang Stadium.
75'
Muhammad Faris bin Ramli schiet op doel maar scoort niet voor Tampines Rovers FC.
74'
Hougang United FC moet uitkijken als Tampines Rovers FC een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Hougang Stadium.
74'
Doelpoging Tampines Rovers FC! Het schot van Nur Muhammad Shah Shahiran gaat niet tussen de palen.
73'
Tampines Rovers FC brengt Taufik Suparno in de plaats van Glenn Kweh.
73'
72'
Hougang United FC gebruikt de tweede wissel. Jordan Vestering vervangt Adam Reefdy Bin Muhammad Hasyim.
71'
In Hougang Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
66'
Inworp op de eigen helft voor Hougang United FC.
66'
Blessure voor Halim Hazzuwan (Hougang United FC). Ajay Robson Muralitharan komt voor hem het veld in.
64'
De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Halim Hazzuwan (Hougang United FC).
64'
Hoekschop voor Tampines Rovers FC. Glenn Kweh neemt deze vanaf links.
61'
Vrije trap in Hougang Stadium. Op de helft van Tampines Rovers FC mag Hougang United FC een vrije trap nemen.
60'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Hougang Stadium.
59'
Buitenspel Tampines Rovers FC. Boris Kopitovic wordt teruggefloten.
58'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Hougang.
58'
Seia Kunori kopt namens Tampines Rovers FC op doel, zonder doelpunt als resultaat.
57'
Schot op doel van Kyoga Nakamura. Maar zonder doelpunt voor Tampines Rovers FC als gevolg.
56'
Tampines Rovers FC schiet tussen de palen, maar Glenn Kweh ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.