De bal is over de achterlijn geweest. Albirex Niigata Singapore FC mag een doeltrap nemen.
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Singapore.
Inworp voor Albirex Niigata Singapore FC in Our Tampines Hub op de eigen helft.
De uitploeg krijgt een doeltrap in Singapore.
74'
De assist kwam van Muhammad Haziq Bin Kamarudin.
74'
Doelpunt! Muhammad Haziq Bin Kamarudin scoort en brengt de uitploeg weer iets dichterbij.
73'
Geylang Int. loopt uit naar een comfortabele 4-0 voorsprong dankzij Tomoyuki Doi.
72'
Inworp Albirex Niigata Singapore FC. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
72'
Inworp op de eigen helft voor Albirex Niigata Singapore FC.
71'
In Our Tampines Hub mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
70'
Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Our Tampines Hub.
69'
Mohammed Arshad Shamim vervangt Yojiro Takahagi bij de uitploeg.
68'
Inworp op de eigen helft voor Geylang Int..
67'
Gele kaart. Ryoya Taniguchi (Geylang Int.) gaat op de bon.
66'
Buitenspel Albirex Niigata Singapore FC.
59'
Albirex Niigata Singapore FC brengt Muhammad Haziq Bin Kamarudin in de plaats van Daniel Goh.
59'
De uitploeg wisselt Arya Igami voor Mohammed Arshad Shamim.
58'
Buitenspelpositie van de thuisploeg.
57'
Albirex Niigata Singapore FC krijgt een schietkans via Yohei Otake, maar scoort niet.
55'
55'
Doelpunt! Geylang Int. breidt de voorsprong tot 3-0 uit via Ryoya Taniguchi.
54'
Inworp Geylang Int.. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
51'
Vrije trap in Our Tampines Hub. Op de helft van Albirex Niigata Singapore FC mag Geylang Int. een vrije trap nemen.
49'
In Singapore krijgt Albirex Niigata Singapore FC op de eigen helft een vrije trap te nemen.