90+5'
Tanjong Pagar United FC heeft Rezza Rezky Ramadhani Yacobjan gewisseld. Saiful Saiful neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Hasrin Bin Jailani.
90+5'
De vierde wissel van Tanjong Pagar United FC. Shahrin Saberin komt erin voor Syed Muhamad Akmal in Hassanal Bolkiah National Stadium.
90+4'
In Hassanal Bolkiah National Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
90+3'
Inworp voor DPMM ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Bandar Seri Begawan.
90+3'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Bandar Seri Begawan.
90+2'
Scheidsrechter Jansen Foo kent Tanjong Pagar United FC een inworp toe op de helft van DPMM.
90+1'
DPMM krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Jansen Foo in Bandar Seri Begawan.
88'
Inworp voor DPMM in Hassanal Bolkiah National Stadium op de eigen helft.
88'
In Bandar Seri Begawan krijgt DPMM op de eigen helft een vrije trap te nemen.
86'
Scheidsrechter Jansen Foo kent een vrije trap toe aan Tanjong Pagar United FC, te nemen op de helft van DPMM.
85'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor DPMM in Bandar Seri Begawan.
85'
Vrije trap voor Tanjong Pagar United FC op de helft van DPMM.
84'
DPMM heeft Mohammed Nazry Aiman Azaman gewisseld. Muhd Syafiq Safiuddin Bin Abd Shariff neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Jamie McAllister.
83'
De derde wissel van Tanjong Pagar United FC. Muhammad Syahadat Masnawi komt erin voor Mohamad Sahil Bin Suhaimi in Hassanal Bolkiah National Stadium.
82'
Scheidsrechter Jansen Foo geeft Tanjong Pagar United FC een doeltrap.
81'
Doeltrap voor Tanjong Pagar United FC in Hassanal Bolkiah National Stadium.
81'
DPMM moet opletten als Tanjong Pagar United FC van scheidsrechter Jansen Foo een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
80'
Inworp voor Tanjong Pagar United FC op de helft van DPMM.
80'
Inworp op de eigen helft voor Tanjong Pagar United FC.
80'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Bandar Seri Begawan.
79'
Tomoki Wada neemt de door scheidsrechter Jansen Foo gegeven hoekschop voor Tanjong Pagar United FC in Bandar Seri Begawan.
78'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Bandar Seri Begawan.
78'
Scheidsrechter Jansen Foo geeft een inworp aan Tanjong Pagar United FC op de eigen helft in Hassanal Bolkiah National Stadium.
77'
De bal is over de achterlijn geweest. Tanjong Pagar United FC mag een doeltrap nemen.
77'
Wissel in Bandar Seri Begawan: Nazirrudin Bin Haji Ismail vervangt Abdul Hariz Herman bij DPMM.
77'
De thuisploeg wisselt Mohamad Najib bin Haji Tarif voor Abdul Muiz Bin Sisa.
76'
Arbiter Jansen Foo kent een vrije trap toe aan DPMM op de eigen helft.
75'
Inworp DPMM. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
75'
Scheidsrechter Jansen Foo kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
74'
Tanjong Pagar United FC krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Jansen Foo in Bandar Seri Begawan.
73'
Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Jansen Foo een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Bandar Seri Begawan.
72'
Mohammed Nur Ikhwan Bin Mohammed Othman (DPMM) krijgt geel.
72'
71'
Scheidsrechter Jansen Foo geeft Tanjong Pagar United FC een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van DPMM.
71'
69'
66'
In Hassanal Bolkiah National Stadium zorgt Salif Cisse voor de 1-1 en de wedstrijd in Bandar Seri Begawan ligt weer helemaal open.
65'
De bal is over de achterlijn geweest. DPMM mag een doeltrap nemen.
65'
De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
65'
Vanaf links mag Tomoki Wada een hoekschop nemen voor Tanjong Pagar United FC in Hassanal Bolkiah National Stadium.