Inworp voor Hougang United FC op de helft van Balestier Khalsa FC.
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Toa Payoh Stadium.
Hafiz Ahmad (Balestier Khalsa FC) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
90+2'
Buitenspel van de uitploeg.
85'
In Toa Payoh Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
83'
Stjepan Plazonja gaat in het boekje van de scheidsrechter.
83'
Bij Balestier Khalsa FC komt Amiruldin Asyraf er in. Hij vervangt Ignatius Ang Yu Heng.
82'
Inworp op de eigen helft voor Balestier Khalsa FC.
80'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Toa Payoh.
79'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Hougang United FC in Toa Payoh.
78'
Balestier Khalsa FC gebruikt de eerste wissel. Reycredo Beremanda vervangt Fudhil I'yadh.
75'
Inworp voor Hougang United FC in Toa Payoh Stadium op de eigen helft.
73'
Doeltrap voor Hougang United FC in Toa Payoh Stadium.
73'
Kodai Tanaka mist een kopkans voor Balestier Khalsa FC.
73'
De uitploeg wisselt Halim Hazzuwan voor Adam Reefdy Bin Muhammad Hasyim.
73'
Hougang United FC brengt Gabriel Quak Jun Yi in de plaats van Muhammad Nazhiim Harman.
71'
Vrije trap voor Balestier Khalsa FC op de helft van Hougang United FC.
71'
Vanaf rechts mag Ignatius Ang Yu Heng een hoekschop nemen voor Balestier Khalsa FC.
70'
Buitenspelpositie van de thuisploeg.
69'
In Toa Payoh Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
68'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Toa Payoh Stadium.
67'
De bal is over de achterlijn geweest. Hougang United FC mag een doeltrap nemen.
66'
Ajay Robson Muralitharan vervangt Ismail Salihovic bij de uitploeg.
64'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Toa Payoh.
63'
Inworp Hougang United FC. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
62'
Kodai Tanaka deed het voorbereidende werk.
62'
De marge wordt vergroot door een doelpunt van Alen Kozar. 3-1!
61'
61'
Madhu Mohana kopt namens Balestier Khalsa FC op doel, zonder doelpunt als resultaat.
60'
In Toa Payoh krijgt Hougang United FC op de eigen helft een vrije trap te nemen.
60'
Masahiro Sugita schiet op doel maar scoort niet voor Balestier Khalsa FC.
57'
De scherpte ontbreekt bij Dejan Racic (Hougang United FC). Zijn poging mist doel.
55'
Inworp voor Balestier Khalsa FC ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Toa Payoh.