Balbezit: Petrolul Ploiesti: 50%, FCV Farul Constanta: 50%.
Gevaarlijke overtreding door Marian Huja van Petrolul Ploiesti. Mihai Balasa incasseerde.
Denis Alibec verlaat het veld om door Rivaldinho vervangen te worden bij een tactische wissel.
90+9'
Mihai Balasa ligt geblesseerd op de grond en krijgt medische behandeling op het veld.
90+8'
Mihai Balasa van FCV Farul Constanta onderschept een voorzet die onderweg was naar het strafschopgebied.
90+8'
Het spel is stopgezet omdat er een speler op het veld ligt.
90+8'
Tommi Jyry slingert de bal het strafschopgebied in vanuit een corner op links, maar daar is geen teamgenoot in de buurt.
90+8'
Gabriel Danuleasa van FCV Farul Constanta onderschept een voorzet die onderweg was naar het strafschopgebied.
90+7'
De scheidsrechter geeft een vrije trap, omdat Dragos Nedelcu van FCV Farul Constanta Mario Bratu liet struikelen
90+7'
Een doeltrap voor FCV Farul Constanta.
90+7'
Nana Akosah-Bempah van Petrolul Ploiesti schiet naast het doel
90+6'
De voorzet door Mario Bratu van Petrolul Ploiesti bereikt een teamgenoot in het strafschopgebied.
90+6'
De voorzet door Gheorghe Grozav van Petrolul Ploiesti bereikt een teamgenoot in het strafschopgebied.
90+5'
Gustavo Marins van FCV Farul Constanta onderschept een voorzet die onderweg was naar het strafschopgebied.
90+4'
Balbezit: Petrolul Ploiesti: 47%, FCV Farul Constanta: 53%.
90+3'
Petrolul Ploiesti neemt een ingooi op de speelhelft van de tegenstander.
90+2'
De scheidsrechter geeft een vrije trap, omdat Iustin Doicaru van FCV Farul Constanta Ioan Tolea liet struikelen
90+2'
De vierde official geeft aan dat er 9 minuten bij worden geteld.
90+1'
GELDIG DOELPUNT! - Na een grondige check van de situatie beslist de scheidsrechter dat het doelpunt van Petrolul Ploiesti staat.
85'
Balbezit: Petrolul Ploiesti: 48%, FCV Farul Constanta: 52%.
84'
VAR - DOELPUNT! - De scheidsrechter heeft het spel gestopt. VAR-controle gaande, een mogelijke goal voor Petrolul Ploiesti.
83'
G O O O A A A L - Gheorghe Grozav reageert als eerste op de afvallende bal en scoort met rechts!
83'
83'
Gustavo Marins is bestraft voor het duwen van Nana Akosah-Bempah.
82'
82'
Het lukt Mario Bratu niet om op doel te schieten van buiten het strafschopgebied
82'
Gustavo Marins krijgt een gele kaart wegens duwen van een tegenstander.
82'
80'
80'
Denis Alibec van FCV Farul Constanta ontvangt een gele kaart na een gevaarlijke actie richting een tegenstander.
80'
Balbezit: Petrolul Ploiesti: 46%, FCV Farul Constanta: 54%.
80'
Gevaarlijke overtreding door Denis Alibec van FCV Farul Constanta. Paul Papp incasseerde.
79'
79'
79'
Dan Sirbu van FCV Farul Constanta onderschept een voorzet die onderweg was naar het strafschopgebied.