De wedstrijd is afgelopen na de penaltyreeks.
Vandaag is het aantal aanwezigen 15487.
PEN
HE MIST! - Filip Ilie van Universitatea Cluj neemt de pingel, maar Laurentju Popescu stopt 'm!
PEN
G O O O A A A L - Gjoko Zajkov benut de strafschop met rechts! Edvinas Gertmonas was nog heel dichtbij!
PEN
HE MIST! - Dan Nistor van Universitatea Cluj neemt de pingel, maar Laurentju Popescu stopt 'm!
PEN
G O O O A A A L - Lyes Houri benut de strafschop met rechts! Edvinas Gertmonas had weinig geluk en koos de verkeerde hoek!
PEN
G O O O A A A L - Thalisson benut de strafschop met rechts! Laurentju Popescu had weinig geluk en koos de verkeerde hoek!
PEN
G O O O A A A L - Alexandru Cretu benut de strafschop met rechts! Edvinas Gertmonas had weinig geluk en koos de verkeerde hoek!
PEN
G O O O A A A L - Alexandru Chipciu benut de strafschop met rechts! Laurentju Popescu was nog heel dichtbij!
PEN
G O O O A A A L - Anzor Mekvabishvili benut de strafschop met rechts! Edvinas Gertmonas had weinig geluk en koos de verkeerde hoek!
G O O O A A A L - Bogdan Mitrea scoort uit een strafschop met de linkervoet! Laurentju Popescu besloot maar helemaal niets te doen!
PEN
HE MIST! - Raul Silva van Universitatea Craiova neemt de pingel, maar Edvinas Gertmonas stopt 'm!
PEN
G O O O A A A L - Ovidiu Bic benut de strafschop met rechts! Laurentju Popescu had weinig geluk en koos de verkeerde hoek!
PEN
G O O O A A A L - Elvir Koljic benut de strafschop met rechts! Edvinas Gertmonas had weinig geluk en koos de verkeerde hoek!
De strafschoppenreeks begint.
Wij wachten op de strafschoppenreeks.
120+12'
Goede poging op doel van Valentin Gheorghe, maar de keeper redt
120+11'
Universitatea Cluj probeert een kans te creëeren.
120+11'
Lucas Masoero haalt de druk van de ketel met een onderschepping.
120+10'
Balbezit: Universitatea Craiova: 55%, Universitatea Cluj: 45%.
120+10'
G O O O A A A L - Dan Nistor scoort uit een strafschop met zijn rechtervoet! Zijn schot ging door het midden, maar de doelman sprong naar links!
120+9'
PENALTY - Jovan Markovic van Universitatea Craiova incasseert een strafschop voor gevaarlijk spel tegen Bogdan Mitrea.
120+9'
Na een controle bij de VAR verandert de scheidsrechter zijn beslissing en geeft 'ie een strafschop aan Universitatea Cluj!
120+6'
VAR - STRAFSCHOP! - De scheidsrechter heeft het spel gestopt. VAR-controle gaande, een mogelijke strafschop voor Universitatea Cluj.
120+6'
Jovan Markovic van Universitatea Craiova onderschept een voorzet die onderweg was naar het strafschopgebied.
120+5'
De scheidsrechter geeft een vrije trap, omdat Jovan Markovic van Universitatea Craiova Kevin Grobry Doukoure liet struikelen
120+5'
Alexandru Cretu van Universitatea Craiova ontvangt een gele kaart voor tijdrekken.
120+4'
Elvir Koljic van Universitatea Craiova staat in buitenspelpositie.
120+4'
GEEN GOAL! - Na het herbekijken van de situatie kondigt de scheidsrechter aan dat het doelpunt van Universitatea Craiova wordt ingetrokken vanwege buitenspel.
120+2'
Alin Chintes verlaat het veld om door Filip Ilie vervangen te worden bij een tactische wissel.
120+2'
VAR - DOELPUNT! - De scheidsrechter heeft het spel gestopt. VAR-controle gaande, een mogelijke goal voor Universitatea Craiova.
120+2'
G O O O O A A A L! Universitatea Craiova scoort! Elvir Koljic staat op het scorebord.
120+2'
Universitatea Craiova begint een tegenaanval.
120+2'
De vierde official geeft aan dat er 2 minuten bij worden geteld.
120+1'
Balbezit: Universitatea Craiova: 56%, Universitatea Cluj: 44%.
120'
G O O O A A A L - Lyes Houri scoort uit een strafschop met rechts! De doelman sprong de verkeerde kant op!
119'
PINGEL! - Valentin Gheorghe raakt de bal in het strafschopgebied! Hevige protesten, maar de scheidsrechter is niet onder de indruk.