Doelpoging Famalicao! Het schot van Mario Gonzalez gaat niet tussen de palen.
90+7'
Scheidsrechter Joao Antonio Ferreira Goncalves geeft Vitoria een doeltrap.
90+6'
Scheidsrechter Joao Antonio Ferreira Goncalves kent Famalicao een inworp toe op de helft van Vitoria.
90+5'
Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Joao Antonio Ferreira Goncalves een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Guimaraes.
90+5'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Guimaraes.
90+5'
Scheidsrechter Joao Antonio Ferreira Goncalves geeft een inworp aan Famalicao op de eigen helft in Dom Afonso Henriques.
90+5'
Famalicao mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Oscar Aranda in Dom Afonso Henriques.
90+4'
90+1'
Het voorbereidende werk werd verricht door Jesus Andres Ramirez Diaz.
90+1'
Treffer in Dom Afonso Henriques! Vitoria maakt er 2-1 van. Tomas Handel is de doelpuntenmaker.
90'
Eerste gele kaart voor Gustavo Sa (Famalicao) in Guimaraes.
90'
Vitoria krijgt van scheidsrechter Joao Antonio Ferreira Goncalves op eigen helft een vrije trap toegewezen.
89'
Arbiter Joao Antonio Ferreira Goncalves kent een vrije trap toe aan Famalicao op de eigen helft.
89'
Scheidsrechter Joao Antonio Ferreira Goncalves geeft Vitoria een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Famalicao.
88'
In Dom Afonso Henriques mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
87'
Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Dom Afonso Henriques.
87'
Gustavo Da Silva Cunha (Vitoria) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
87'
Gil Dias neemt de door scheidsrechter Joao Antonio Ferreira Goncalves gegeven hoekschop voor Famalicao in Guimaraes.
86'
Famalicao heeft Marcos Vinicios gewisseld. Gil Dias neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Armando Evangelista Macedo Freita.
86'
Gele kaart. Toni Borevkovic (Vitoria) gaat op de bon.
85'
In Guimaraes krijgt Famalicao op de eigen helft een vrije trap te nemen.
85'
Vitoria schiet tussen de palen, maar Ricardo Mangas ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
84'
Scheidsrechter Joao Antonio Ferreira Goncalves kent een vrije trap toe aan Vitoria, te nemen op de helft van Famalicao.
83'
Enea Mihaj (Famalicao) doet weer mee in Dom Afonso Henriques.
82'
Famalicao krijgt van scheidsrechter Joao Antonio Ferreira Goncalves op eigen helft een vrije trap toegewezen.
82'
Trainer Rui Manuel Gomes Borges gebruikt zijn vijfde wissel. Joao Miguel Teixeira Mendes wordt door Joao Mendes vervangen bij de thuisploeg.
82'
De thuisploeg wisselt Nelson Oliveira voor Jesus Andres Ramirez Diaz.
81'
Het spel ligt even stil in Guimaraes. Enea Mihaj (Famalicao) raakt geblesseerd en heeft verzorging nodig.
80'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Famalicao in Guimaraes.
78'
Famalicao krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Joao Antonio Ferreira Goncalves op de helft van Vitoria.
78'
Inworp voor Famalicao op de helft van Vitoria.
78'
De derde wissel van Famalicao. Tommie van de Looi komt erin voor Zaydou Youssouf in Dom Afonso Henriques.
78'
Wissel in Guimaraes: Rodrigo Pinheiro Ferreira vervangt Calegari bij Famalicao.
77'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Guimaraes.
77'
Vanaf links mag Oscar Aranda een hoekschop nemen voor Famalicao in Dom Afonso Henriques.
76'
Vrije trap voor Famalicao op de helft van Vitoria.
76'
Scheidsrechter Joao Antonio Ferreira Goncalves toont Mikel Villanueva (Vitoria) de gele kaart.
75'
Scheidsrechter Joao Antonio Ferreira Goncalves geeft Famalicao een doeltrap.
74'
Vitoria krijgt een schietkans via Gustavo Da Silva Cunha, maar scoort niet in Dom Afonso Henriques.
74'
Famalicao schiet tussen de palen, maar Mario Gonzalez ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Guimaraes.