90+5'
FC Porto krijgt van scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho op eigen helft een vrije trap toegewezen.
90+3'
Pedro Goncalves met de assist.
90+3'
Doelpunt! Sporting CP breidt de voorsprong tot 2-0 uit via Geny Catamo.
90+3'
Scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho kent een vrije trap toe aan Sporting CP, te nemen op de helft van FC Porto.
90+2'
Scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho geeft een gele kaart aan Stephen Eustaquio (FC Porto).
90+1'
Vrije trap voor FC Porto op de helft van Sporting CP.
90'
De thuisploeg wisselt Trincao voor Nuno Santos.
90'
Inworp FC Porto. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
89'
Scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho geeft Sporting CP een doeltrap.
88'
Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Luis Miguel Branco Godinho een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Lissabon.
87'
Doeltrap voor FC Porto in Jose Alvalade.
87'
Geny Catamo mist het doel en scoort niet voor Sporting CP in Jose Alvalade.
86'
Sporting CP heeft Morten Hjulmand gewisseld. Daniel Braganca neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Ruben Filipe Marques Amorim.
86'
Scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho kent Sporting CP een inworp toe op de helft van FC Porto.
85'
De bal is over de achterlijn geweest. FC Porto mag een doeltrap nemen.
85'
Doelpoging Sporting CP! Het schot van Viktor Gyokeres gaat niet tussen de palen in Lissabon.
84'
Bij FC Porto komt Fran Navarro er in. Hij vervangt Alan Varela.
83'
Scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho geeft Sporting CP een vrije trap op de eigen helft.
81'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Sporting CP in Lissabon.
79'
Sporting CP gebruikt de tweede wissel. Zeno Debast vervangt Quaresma.
79'
Matheus Reis vervangt Geovany Tcherno Quenda bij de thuisploeg.
79'
Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho aan de thuisploeg.
78'
Inworp voor FC Porto ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Lissabon.
77'
Arbiter Luis Miguel Branco Godinho kent een vrije trap toe aan Sporting CP op de eigen helft.
76'
In Lissabon krijgt Sporting CP op de eigen helft een vrije trap te nemen.
75'
Inworp voor Sporting CP op de helft van FC Porto.
75'
Inworp op de eigen helft voor Sporting CP.
74'
De vierde wissel van FC Porto. Joao Mario komt erin voor Martim Fernandes in Jose Alvalade.
74'
FC Porto brengt Goncalo Borges in de plaats van Ivan Jaime.
73'
De uitploeg vervangt Danny Namaso Loader door Samuel Omorodion.
73'
Wissel in Lissabon: Stephen Eustaquio vervangt Vasco Jose Cardoso Sousa bij FC Porto.
72'
Doelpunt Sporting CP! Viktor Gyokeres faalt niet vanaf elf meter en bezorgt Sporting CP een 1-0 voorsprong in Lissabon.
70'
De uitploeg incasseert geel op naam van Danny Namaso Loader.
69'
Otavio (FC Porto) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
67'
Scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho geeft een inworp aan FC Porto op de eigen helft in Jose Alvalade.
66'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Jose Alvalade.
64'
Inworp voor FC Porto in Jose Alvalade op de eigen helft.
63'
In Jose Alvalade mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.