90+4'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Lissabon.
90+4'
Sporting CP krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Miguel Bertolo Nogueira in Lissabon.
90+3'
Nuno Santos mist het doel en scoort niet voor Sporting CP.
90+3'
De bal is over de achterlijn geweest. Casa Pia AC mag een doeltrap nemen.
90'
Inworp op de eigen helft voor Sporting CP.
90'
In Lissabon krijgt Casa Pia AC op de eigen helft een vrije trap te nemen.
87'
Fahem Benaissa-Yahia vervangt Nermin Zolotic bij de uitploeg.
87'
Trainer Joao Pereira gebruikt zijn vierde wissel. Gaizka Larrazabal wordt door Jeremy Livolant vervangen bij de uitploeg.
86'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Jose Alvalade.
86'
Hoekschop voor Casa Pia AC in Jose Alvalade. Nuno Moreira neemt deze vanaf links.
82'
Scheidsrechter Miguel Bertolo Nogueira geeft Sporting CP een vrije trap op de eigen helft.
82'
Scheidsrechter Miguel Bertolo Nogueira geeft een gele kaart aan Daniel Braganca (Sporting CP).
82'
Casa Pia AC krijgt van scheidsrechter Miguel Bertolo Nogueira op eigen helft een vrije trap toegewezen.
81'
Scheidsrechter Miguel Bertolo Nogueira kent Sporting CP een inworp toe op de helft van Casa Pia AC.
80'
Jose Alvalade ziet hoe Sporting CP de score uitbouwt via een benutte penalty van Viktor Gyokeres: 2-0!
78'
Sporting CP krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Miguel Bertolo Nogueira op de helft van Casa Pia AC.
78'
Ruben Kluivert gaat in het boekje van de scheidsrechter.
76'
In Lissabon krijgt Sporting CP op de eigen helft een vrije trap te nemen.
76'
Bij Sporting CP komt Ricardo Esgaio er in. Hij vervangt Quaresma.
75'
75'
Scheidsrechter Miguel Bertolo Nogueira geeft Casa Pia AC een doeltrap.
75'
Kans voor Sporting CP in Jose Alvalade! De kopbal van Trincao mist het doel.
74'
Sporting CP mag een hoekschop nemen vanaf links via Nuno Santos in Jose Alvalade.
72'
Trainer Joao Pereira gebruikt zijn derde wissel. Max Svensson wordt door Nuno Moreira vervangen bij de uitploeg.
69'
Hoekschop voor Casa Pia AC in Jose Alvalade. Leonardo Filipe Cruz Lelo neemt deze vanaf links.
68'
Sporting CP heeft Goncalo Inacio gewisseld. Ivan Fresneda Corraliza neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Ruben Filipe Marques Amorim.
67'
Inworp voor Casa Pia AC in de buurt van het vijandige doel in Jose Alvalade.
67'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Lissabon.
67'
Het schot van Trincao (Sporting CP) komt op de lat in Jose Alvalade.
67'
Trainer Ruben Filipe Marques Amorim (Sporting CP) gebruikt zijn derde wissel en vervangt Geny Catamo door Geovany Tcherno Quenda.
65'
Max Svensson (Casa Pia AC) staat buitenspel.
65'
In Jose Alvalade mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
64'
Jose Alvalade ziet hoe Viktor Gyokeres op doel schiet, maar niet scoort voor Sporting CP.
64'
De tweede wissel van Sporting CP. Nuno Santos komt erin voor Maximiliano Araujo in Jose Alvalade.
63'
Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Miguel Bertolo Nogueira een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Lissabon.
62'
Scheidsrechter Miguel Bertolo Nogueira legt de wedstrijd even stil om Rafael Brito (Casa Pia AC) aan een blessure te laten behandelen in Lissabon.