90+7'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Braga Municipal.
90+7'
Hoekschop voor SC Braga in Braga Municipal. Ricardo Horta neemt deze vanaf links.
90+5'
Arbiter Luis Miguel Branco Godinho kent een vrije trap toe aan SC Braga op de eigen helft.
90+4'
Scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho geeft SC Braga een vrije trap op de eigen helft.
90+3'
In Braga Municipal mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
90+2'
De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
90+1'
Blessure voor Tomas Handel (Vitoria). Jose Carlos Natario Ferreira komt voor hem het veld in.
90+1'
Tomas Handel van Vitoria is geblesseerd en het spel ligt even stil.
89'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Vitoria in Braga.
89'
Vitor Carvalho (SC Braga) kopt de bal op doel, maar mist wat zuiverheid in zijn afwerking.
88'
Scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho kent SC Braga een inworp toe op de helft van Vitoria.
87'
SC Braga krijgt van scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho op eigen helft een vrije trap toegewezen.
87'
Buitenspelpositie SC Braga.
86'
Vanaf rechts mag Bruma een hoekschop nemen voor SC Braga in Braga Municipal.
86'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Braga.
85'
Tiago Silva neemt de door scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho gegeven hoekschop voor Vitoria in Braga.
84'
Inworp voor Vitoria ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Braga.
82'
In Braga krijgt SC Braga op de eigen helft een vrije trap te nemen.
81'
Vrije trap in Braga Municipal. Op de helft van Vitoria mag SC Braga een vrije trap nemen.
80'
Inworp voor Vitoria in Braga Municipal op de eigen helft.
80'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Braga.
79'
Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Braga Municipal.
79'
78'
De thuisploeg vervangt Rodrigo Zalazar door Roger Fernandes.
78'
Vitoria gebruikt de vierde wissel. Gustavo Da Silva Cunha vervangt Kaio.
78'
Inworp voor SC Braga op de helft van Vitoria.
78'
Joao Ferreira (SC Braga) krijgt een eerste gele kaart.
74'
Gele kaart. Joao Miguel Teixeira Mendes (Vitoria) gaat op de bon.
74'
Vrije trap voor SC Braga op de helft van Vitoria.
73'
Inworp op de eigen helft voor SC Braga.
73'
Wissel in Braga: Yuri Ribeiro vervangt Adrian Marin bij SC Braga.
73'
SC Braga krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho op de helft van Vitoria.
72'
De bal is over de achterlijn geweest. SC Braga mag een doeltrap nemen.
72'
In Braga kopt Jesus Andres Ramirez Diaz (Vitoria) de bal, maar mist doel.
71'
Sikou Niakate (SC Braga) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
71'
Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Luis Miguel Branco Godinho een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Braga.