Inworp op de eigen helft voor Moreirense FC.
90+4'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Braga Municipal.
90+3'
Scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Tavares Almeida geeft een inworp aan Moreirense FC op de eigen helft in Braga Municipal.
90+2'
Moreirense FC krijgt van scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Tavares Almeida op eigen helft een vrije trap toegewezen.
90'
Vergeefse doelpoging Roger Fernandes (SC Braga).
90'
SC Braga krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Tavares Almeida in Braga.
89'
Scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Tavares Almeida geeft SC Braga een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Moreirense FC.
87'
Scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Tavares Almeida kent een vrije trap toe aan Moreirense FC, te nemen op de helft van SC Braga.
86'
Moreirense FC moet opletten als SC Braga van scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Tavares Almeida een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
85'
Inworp SC Braga. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
85'
Moreirense FC krijgt een schietkans via Luis Nlavo, maar scoort niet.
83'
Doeltrap voor SC Braga in Braga Municipal.
83'
Guilherme Schettine mist het doel en scoort niet voor Moreirense FC.
82'
Scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Tavares Almeida geeft Moreirense FC een vrije trap op de eigen helft.
81'
Buitenspelpositie van de thuisploeg.
80'
De vierde wissel van SC Braga. Jean-Baptiste Gorby komt erin voor Rodrigo Zalazar in Braga Municipal.
80'
Wissel in Braga: Josafat Mendes vervangt Victor Gomez bij SC Braga.
79'
De uitploeg wisselt Lawrence Ofori voor Guilherme Liberato.
79'
Inworp voor Moreirense FC in de buurt van het vijandige doel in Braga Municipal.
78'
Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Braga Municipal.
78'
Pedro Miguel Costa Santos (Moreirense FC) krijgt een eerste gele kaart.
77'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Braga.
77'
Roger Fernandes mist het doel en scoort niet voor SC Braga in Braga Municipal.
76'
Gabriel Martinez Aguilera deed het voorbereidende werk.
76'
SC Braga bouwt zijn voorsprong in Braga uit tot 3-1 dankzij een doelpunt van Rodrigo Zalazar.
75'
Scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Tavares Almeida geeft Moreirense FC een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van SC Braga.
75'
Bij Moreirense FC komt Andre Castro er in. Hij vervangt Ismael.
74'
Een speler van SC Braga staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Tavares Almeida teruggefloten.
73'
Scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Tavares Almeida geeft een inworp aan SC Braga op de eigen helft in Braga Municipal.
72'
Scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Tavares Almeida geeft Moreirense FC een doeltrap.
71'
Amine El Ouazzani vervangt Roberto Fernandez bij de thuisploeg.
70'
Scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Tavares Almeida kent SC Braga een inworp toe op de helft van Moreirense FC.
69'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Moreirense FC in Braga.
69'
Een doelpoging van Rodrigo Zalazar (SC Braga) mist scherpte.
68'
Vrije trap voor SC Braga op de helft van Moreirense FC.
68'
67'
Inworp voor SC Braga op de helft van Moreirense FC.
67'
De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
66'
Inworp Moreirense FC. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.