48'
CD Santa Clara krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Miguel Bertolo Nogueira op de helft van Avs Futebol Sad.
47'
CD Santa Clara mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Gabriel Silva in Estadio de Sao Miguel.
46'
Scheidsrechter Miguel Bertolo Nogueira geeft CD Santa Clara een doeltrap.
46'
De poging van Samuel Salustiano de Jesus Silva (Avs Futebol Sad) mist doel in Estadio de Sao Miguel.
De eerste helft op Estadio de Sao Miguel zit erop.
45+4'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Ponta Delgada.
45+3'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor CD Santa Clara in Ponta Delgada.
45+3'
De scherpte ontbreekt bij Jonatan Lucca (Avs Futebol Sad). Zijn poging mist doel in Ponta Delgada.
45+1'
Doeltrap voor Avs Futebol Sad in Estadio de Sao Miguel.
45+1'
Scheidsrechter Miguel Bertolo Nogueira kent CD Santa Clara een inworp toe op de helft van Avs Futebol Sad.
43'
Scheidsrechter Miguel Bertolo Nogueira geeft CD Santa Clara een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Avs Futebol Sad.
43'
De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
40'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Estadio de Sao Miguel.
40'
De bal is over de achterlijn geweest. Avs Futebol Sad mag een doeltrap nemen.
39'
39'
Lucas Piazon mist het doel en scoort niet voor Avs Futebol Sad in Estadio de Sao Miguel.
39'
Inworp voor Avs Futebol Sad ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Ponta Delgada.
38'
CD Santa Clara moet opletten als Avs Futebol Sad van scheidsrechter Miguel Bertolo Nogueira een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
38'
Inworp voor Avs Futebol Sad in de buurt van het vijandige doel in Estadio de Sao Miguel.
37'
Inworp op de eigen helft voor Avs Futebol Sad.
37'
Inworp voor CD Santa Clara op de helft van Avs Futebol Sad.
34'
Alles is weer mogelijk in Ponta Delgada. Jaume Grau brengt Avs Futebol Sad met de gelijkmaker langszij. 1-1!
34'
In Estadio de Sao Miguel mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
34'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Ponta Delgada.
33'
Avs Futebol Sad krijgt van scheidsrechter Miguel Bertolo Nogueira op eigen helft een vrije trap toegewezen.
32'
31'
Vrije trap in Estadio de Sao Miguel. Op de helft van Avs Futebol Sad mag CD Santa Clara een vrije trap nemen.
31'
Inworp voor Avs Futebol Sad in Estadio de Sao Miguel op de eigen helft.
30'
In Ponta Delgada kan Gabriel Silva (CD Santa Clara) weer verder.
28'
Gabriel Silva raakt geblesseerd bij CD Santa Clara en de wedstrijd ligt even stil voor een behandeling.
27'
Avs Futebol Sad krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Miguel Bertolo Nogueira op de helft van CD Santa Clara.
26'
Scheidsrechter Miguel Bertolo Nogueira geeft een inworp aan Avs Futebol Sad op de eigen helft in Estadio de Sao Miguel.
24'
Het voorbereidende werk werd verricht door Adriano Firmino Dos Santos Da Silva.
24'
De bal gaat binnen. De thuisploeg neemt de leiding via Gabriel Silva. 1-0!
21'
Avs Futebol Sad krijgt een schietkans via Eric Veiga, maar scoort niet.
21'
Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Estadio de Sao Miguel.
20'
18'
Arbiter Miguel Bertolo Nogueira kent een vrije trap toe aan Avs Futebol Sad op de eigen helft.
17'
Scheidsrechter Miguel Bertolo Nogueira kent Avs Futebol Sad een inworp toe op de helft van CD Santa Clara.