De thuisploeg krijgt een doeltrap in Vila do Conde.
90+7'
Inworp voor Rio Ave in Estadio dos Arcos op de eigen helft.
90+6'
Vanaf rechts mag Yassir Zabiri een hoekschop nemen voor Famalicao in Estadio dos Arcos.
90+5'
Scheidsrechter Joao Antonio Ferreira Goncalves geeft Famalicao een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Rio Ave.
90+5'
Koka (Rio Ave) staat buitenspel in Vila do Conde, gezien door scheidsrechter Joao Antonio Ferreira Goncalves.
90+4'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Vila do Conde.
90+4'
Scheidsrechter Joao Antonio Ferreira Goncalves kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
90+3'
Ivan Zlobin (Famalicao) is weer terug binnen de lijnen.
90+3'
Het spel ligt even stil in Vila do Conde. Ivan Zlobin (Famalicao) raakt geblesseerd en heeft verzorging nodig.
90+2'
Buitenspelpositie voor Clayton Fernandes Silva (Rio Ave) in Estadio dos Arcos (Vila do Conde).
90+1'
Clayton Fernandes Silva staat buitenspel. Rio Ave krijgt een vrije trap tegen.
90'
Vrije trap in Estadio dos Arcos. Op de helft van Famalicao mag Rio Ave een vrije trap nemen.
89'
Famalicao mag een hoekschop nemen vanaf links via Rafa Soares in Estadio dos Arcos.
89'
Famalicao krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Joao Antonio Ferreira Goncalves in Vila do Conde.
88'
Famalicao gebruikt de vijfde wissel. Gustavo Sa vervangt Zaydou Youssouf.
87'
Buitenspel Rio Ave. Koka wordt teruggefloten.
86'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Famalicao in Vila do Conde.
86'
In Vila do Conde kopt Clayton Fernandes Silva (Rio Ave) de bal, maar mist doel.
86'
Hoekschop voor Rio Ave in Estadio dos Arcos. Joao Novais neemt deze vanaf rechts.
85'
Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Joao Antonio Ferreira Goncalves een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Vila do Conde.
84'
Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Estadio dos Arcos.
83'
Scheidsrechter Joao Antonio Ferreira Goncalves geeft een inworp aan Rio Ave op de eigen helft in Estadio dos Arcos.
83'
Inworp op de eigen helft voor Famalicao.
83'
82'
Scheidsrechter Joao Antonio Ferreira Goncalves geeft Famalicao een doeltrap.
82'
Vanaf rechts mag Joao Novais een hoekschop nemen voor Rio Ave in Estadio dos Arcos.
81'
Schot op doel van Koka. Maar zonder doelpunt voor Rio Ave als gevolg.
80'
Buitenspelpositie Gil Dias (Famalicao).
79'
Gele kaart in Vila do Conde: Zaydou Youssouf (Famalicao) gaat op de bon bij scheidsrechter Joao Antonio Ferreira Goncalves.
78'
Scheidsrechter Joao Antonio Ferreira Goncalves kent Rio Ave een inworp toe op de helft van Famalicao.
78'
Scheidsrechter Joao Antonio Ferreira Goncalves kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
78'
De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
77'
Famalicao mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Gil Dias in Estadio dos Arcos.
76'
Scheidsrechter Joao Antonio Ferreira Goncalves toont Koka (Rio Ave) de gele kaart.
75'
Demir Tiknaz deed het voorbereidende werk.
75'
De stand is weer in evenwicht (1-1) na een kopgoal van Koka (Rio Ave) in Estadio dos Arcos.
75'
Rio Ave krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Joao Antonio Ferreira Goncalves op de helft van Famalicao.
74'
Inworp Famalicao. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
74'
Buitenspel Rio Ave. Demir Tiknaz wordt teruggefloten door scheidsrechter Joao Antonio Ferreira Goncalves.