90+7'
Vanaf rechts mag Maxime Dominguez een hoekschop nemen voor Gil Vicente FC in Estadio Cidade de Barcelos.
90+6'
Scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
90+5'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Gil Vicente FC in Barcelos.
90+3'
Arbiter Fabio Jose Costa Verissimo kent een vrije trap toe aan Gil Vicente FC op de eigen helft.
90+3'
In Estadio Cidade de Barcelos mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
90+2'
Gil Vicente FC is weer compleet nu Roman Mory Diaman Gbane weer terug het veld in mag.
90+2'
De bal is over de achterlijn geweest. Gil Vicente FC mag een doeltrap nemen.
90+1'
90'
Het spel ligt even stil: Roman Mory Diaman Gbane (Gil Vicente FC) is geblesseerd.
87'
Gil Vicente FC krijgt van scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo op eigen helft een vrije trap toegewezen.
87'
De thuisploeg vervangt Felix Correia door Diego Collado.
87'
Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Estadio Cidade de Barcelos.
86'
Vrije trap in Estadio Cidade de Barcelos. Op de helft van SC Braga mag Gil Vicente FC een vrije trap nemen.
86'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Estadio Cidade de Barcelos.
85'
SC Braga is weer compleet nu Matheus Magalhaes weer terug het veld van Estadio Cidade de Barcelos in mag.
85'
Matheus Magalhaes (SC Braga) raakt geblesseerd in Barcelos. Scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo legt de wedstrijd even stil.
84'
Vergeefse doelpoging Jordi Mboula (Gil Vicente FC).
84'
Gil Vicente FC schiet tussen de palen, maar Maxime Dominguez ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Barcelos.
82'
Yuri Ribeiro vervangt Adrian Marin bij de uitploeg.
82'
Andrew gaat in het boekje van de scheidsrechter.
82'
Scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo geeft Gil Vicente FC een doeltrap.
81'
Doeltrap voor Gil Vicente FC in Estadio Cidade de Barcelos.
81'
Inworp op de eigen helft voor SC Braga.
79'
Scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo geeft Gil Vicente FC een vrije trap op de eigen helft.
78'
Trainer Bruno Miguel Nogueira Pinheiro (Gil Vicente FC) gebruikt zijn derde wissel en vervangt Vinicius Caue door Jorge Aguirre.
78'
Bij Gil Vicente FC komt Maxime Dominguez er in. Hij vervangt Jesus Abdallah Castillo Molina.
77'
Kanya Fujimoto (Gil Vicente FC) krijgt geel.
77'
In Barcelos krijgt SC Braga op de eigen helft een vrije trap te nemen.
76'
De uitploeg wisselt Amine El Ouazzani voor Joao Marques.
76'
SC Braga heeft Victor Gomez gewisseld. Josafat Mendes neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Carlos Augusto Soares da Costa Faria Carvalhal.
75'
Trainer Carlos Augusto Soares da Costa Faria Carvalhal gebruikt zijn tweede wissel. Andre Horta wordt door Jean-Baptiste Gorby vervangen bij de uitploeg.
75'
74'
Gil Vicente FC krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo in Barcelos.
73'
Jordi Mboula schiet op doel maar scoort niet voor Gil Vicente FC in Barcelos.
72'
Scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo geeft SC Braga een vrije trap op de eigen helft.
72'
71'
Jordi Mboula (Gil Vicente FC) krijgt geel van scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo in Estadio Cidade de Barcelos en moet oppassen.
71'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Estadio Cidade de Barcelos.