Sandro Plinio Rosa Cruz (Gil Vicente FC) staat buitenspel.
90+5'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Barcelos.
90+5'
Vanaf rechts mag Nani een hoekschop nemen voor Estrela Amadora in Estadio Cidade de Barcelos.
90+4'
Estrela Amadora krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Iancu Ioan Vasilica in Barcelos.
90+4'
Jorge Aguirre (Gil Vicente FC) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
90+3'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Estadio Cidade de Barcelos.
90+3'
Trainer Bruno Miguel Nogueira Pinheiro (Gil Vicente FC) gebruikt zijn vijfde wissel en vervangt Ze Carlos door Josue Sa.
90+3'
De thuisploeg vervangt Santiago Garcia Gonzalez door Guilherme Beleza.
90+3'
Bij Gil Vicente FC komt Diego Collado er in. Hij vervangt Felix Correia.
88'
Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Iancu Ioan Vasilica een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Barcelos.
86'
Inworp voor Estrela Amadora op de helft van Gil Vicente FC.
86'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Barcelos.
84'
Gil Vicente FC krijgt van scheidsrechter Iancu Ioan Vasilica op eigen helft een vrije trap toegewezen.
82'
De assist kwam van Santiago Garcia Gonzalez.
82'
Treffer in Estadio Cidade de Barcelos! Gil Vicente FC scoort via Jorge Aguirre de 3-0 en loopt verder uit.
81'
81'
Paulo Daniel Valente Moreira vervangt Tiago Gabriel Coelho Oliveira bij de uitploeg.
81'
Wissel in Barcelos: Issiar Drame vervangt Igor bij Estrela Amadora.
81'
Inworp op de eigen helft voor Gil Vicente FC.
80'
Gil Vicente FC heeft Kanya Fujimoto gewisseld. Joao Rafael Brito Teixeira neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Bruno Miguel Nogueira Pinheiro.
79'
In Barcelos krijgt Estrela Amadora op de eigen helft een vrije trap te nemen.
78'
Scheidsrechter Iancu Ioan Vasilica geeft Gil Vicente FC een doeltrap.
75'
Arbiter Iancu Ioan Vasilica kent een vrije trap toe aan Gil Vicente FC op de eigen helft.
75'
Scheidsrechter Iancu Ioan Vasilica geeft Estrela Amadora een vrije trap op de eigen helft.
74'
Scheidsrechter Iancu Ioan Vasilica geeft een inworp aan Estrela Amadora op de eigen helft in Estadio Cidade de Barcelos.
74'
Schot op doel van Petterson Novaes. Maar zonder doelpunt voor Estrela Amadora als gevolg.
72'
Hoekschop voor Estrela Amadora in Estadio Cidade de Barcelos. Nani neemt deze vanaf links.
71'
Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Estadio Cidade de Barcelos.
70'
In Estadio Cidade de Barcelos mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
69'
Gil Vicente FC gebruikt de eerste wissel. Jorge Aguirre vervangt Vinicius Caue.
68'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Estadio Cidade de Barcelos.
67'
Nani neemt de door scheidsrechter Iancu Ioan Vasilica gegeven hoekschop voor Estrela Amadora in Barcelos.
66'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Gil Vicente FC in Barcelos.
65'
Scheidsrechter Iancu Ioan Vasilica kent een vrije trap toe aan Estrela Amadora, te nemen op de helft van Gil Vicente FC.
65'
Buitenspelpositie van de uitploeg.
63'
62'
Inworp Estrela Amadora. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.