2 - 0Einde
90+4'
FC Porto krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Iancu Ioan Vasilica op de helft van Rio Ave.
90+2'
Doeltrap voor Rio Ave in Estadio do Dragao.
90+1'
Scheidsrechter Iancu Ioan Vasilica kent FC Porto een inworp toe op de helft van Rio Ave.
90'
Trainer Vitor Bruno gebruikt zijn vijfde wissel. Wenderson Galeno wordt door Fran Navarro vervangen bij de thuisploeg.
89'
In Porto krijgt Rio Ave op de eigen helft een vrije trap te nemen.
88'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Porto.
86'
Wenderson Galeno neemt de door scheidsrechter Iancu Ioan Vasilica gegeven hoekschop voor FC Porto in Porto.
85'
Trainer Luis Carlos Batalha Freire (Rio Ave) gebruikt zijn vijfde wissel en vervangt Amine Oudrhiri door Vitor Hugo Gomes Da Silva.
85'
In Estadio do Dragao mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
84'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Porto.
84'
Danny Namaso Loader mist het doel en scoort niet voor FC Porto in Estadio do Dragao.
83'
Scheidsrechter Iancu Ioan Vasilica geeft Rio Ave een doeltrap.
83'
Goncalo Borges mist het doel en scoort niet voor FC Porto in Estadio do Dragao.
82'
Hoekschop voor FC Porto in Estadio do Dragao. Alan Varela neemt deze vanaf rechts.
80'
FC Porto krijgt van scheidsrechter Iancu Ioan Vasilica op eigen helft een vrije trap toegewezen.
79'
Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Iancu Ioan Vasilica een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Porto.
79'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Estadio do Dragao.
78'
FC Porto heeft Vasco Jose Cardoso Sousa gewisseld. Marko Grujic neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Vitor Bruno.
77'
FC Porto brengt Goncalo Borges in de plaats van Ivan Jaime.
76'
Schot op doel van Wenderson Galeno. Maar zonder doelpunt voor FC Porto als gevolg.
74'
Inworp voor FC Porto in Estadio do Dragao op de eigen helft.
73'
Vanaf rechts mag Wendell een hoekschop nemen voor FC Porto in Estadio do Dragao.
72'
De bal is over de achterlijn geweest. Rio Ave mag een doeltrap nemen.
72'
De scherpte ontbreekt bij Wendell (FC Porto). Zijn poging mist doel.
71'
70'
Vrije trap voor Rio Ave op de helft van FC Porto.
69'
Estadio do Dragao ziet hoe Danny Namaso Loader op doel schiet, maar niet scoort voor FC Porto.
69'
Joao Mario vervangt Pepe bij de thuisploeg.
68'
Wissel in Porto: Wendell vervangt Martim Fernandes bij FC Porto.
68'
68'
FC Porto mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Vasco Jose Cardoso Sousa in Estadio do Dragao.
66'
Inworp voor FC Porto op de helft van Rio Ave.
65'
64'
Vrije trap in Estadio do Dragao. Op de helft van Rio Ave mag FC Porto een vrije trap nemen.
63'
63'
Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Estadio do Dragao.
62'
62'
Doelpoging FC Porto! Het schot van Pepe gaat niet tussen de palen in Porto.
61'
Scheidsrechter Iancu Ioan Vasilica geeft een inworp aan Rio Ave op de eigen helft in Estadio do Dragao.