Angelo Pelegrinelli Neto (SC Farense) krijgt geel.
90+6'
Gele kaart. Nicolas Gonzalez (FC Porto) gaat op de bon.
90+5'
Arbiter Nuno Miguel Serrano Tavares Almeida kent een vrije trap toe aan SC Farense op de eigen helft.
90+4'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Porto.
90+4'
Vrije trap voor SC Farense op de helft van FC Porto.
90+3'
Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Estadio do Dragao.
90+2'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor SC Farense in Porto.
90+1'
Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Nuno Miguel Serrano Tavares Almeida een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Porto.
90+1'
In Porto krijgt SC Farense op de eigen helft een vrije trap te nemen.
90'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Estadio do Dragao.
89'
Doeltrap voor FC Porto in Estadio do Dragao.
89'
Antonio Manuel Fernandes Mendes mist het doel en scoort niet voor SC Farense in Estadio do Dragao.
88'
De thuisploeg incasseert geel op naam van Wenderson Galeno.
88'
SC Farense krijgt van scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Tavares Almeida op eigen helft een vrije trap toegewezen.
88'
Samuel Omorodion kan weer verder bij FC Porto.
85'
De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Samuel Omorodion (FC Porto).
85'
Scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Tavares Almeida geeft FC Porto een doeltrap.
84'
FC Porto is weer compleet nu Patricio Perez weer terug het veld van Estadio do Dragao in mag.
84'
Trainer Jose Albano Ferreira da Mota gebruikt zijn vijfde wissel. Derick Theodoro Santos Poloni wordt door Paulo Victor vervangen bij de uitploeg.
84'
Trainer Jose Albano Ferreira da Mota (SC Farense) gebruikt zijn vierde wissel en vervangt Raul Silva door Dario Poveda.
83'
Patricio Perez (FC Porto) raakt geblesseerd in Porto. Scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Tavares Almeida legt de wedstrijd even stil.
82'
Scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Tavares Almeida toont Raul Silva (SC Farense) de gele kaart.
82'
Vanaf rechts mag Andre Franco een hoekschop nemen voor FC Porto in Estadio do Dragao.
81'
Scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Tavares Almeida kent FC Porto een inworp toe op de helft van SC Farense.
81'
Pepe neemt de door scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Tavares Almeida gegeven hoekschop voor FC Porto in Porto.
80'
SC Farense moet opletten als FC Porto van scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Tavares Almeida een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
80'
Vergeefse doelpoging Alan Varela (FC Porto).
79'
SC Farense heeft Miguel Menino gewisseld. Angelo Pelegrinelli Neto neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Jose Albano Ferreira da Mota.
79'
De tweede wissel van SC Farense. Alex Millan komt erin voor Mehdi Merghem in Estadio do Dragao.
75'
FC Porto neemt een 2-1 voorsprong dankzij Samuel Omorodion.
75'
Trainer Vitor Bruno gebruikt zijn vierde wissel. Francisco Moura wordt door Goncalo Borges vervangen bij de thuisploeg.
75'
FC Porto heeft Joao Mario gewisseld. Martim Fernandes neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Vitor Bruno.
74'
FC Porto krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Tavares Almeida op de helft van SC Farense.
74'
FC Porto krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Tavares Almeida in Porto.
73'
FC Porto mag een hoekschop nemen vanaf links via Alan Varela in Estadio do Dragao.
72'
Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Tavares Almeida aan de thuisploeg.
72'
Vanaf links mag Wenderson Galeno een hoekschop nemen voor FC Porto in Estadio do Dragao.