90+2'
Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Tiago Bruno Lopes Martins een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Faro.
90'
De bal is over de achterlijn geweest. SC Farense mag een doeltrap nemen.
90'
Een doelpoging van Viktor Gyokeres (Sporting CP) mist scherpte.
90'
Vrije trap voor Sporting CP op de helft van SC Farense.
89'
De bal is over de achterlijn geweest. Sporting CP mag een doeltrap nemen.
88'
Doeltrap voor SC Farense in Estadio de Sao Luis.
87'
Buitenspel SC Farense. Mohamed Belloumi wordt teruggefloten door scheidsrechter Tiago Bruno Lopes Martins.
87'
Scheidsrechter Tiago Bruno Lopes Martins geeft SC Farense een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Sporting CP.
86'
Trainer Ruben Filipe Marques Amorim gebruikt zijn vijfde wissel. Ousmane Diomande wordt door Matheus Reis vervangen bij de uitploeg.
86'
De uitploeg vervangt Pedro Goncalves door Dario Essugo.
86'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Sporting CP in Faro.
86'
Kopbal richting doel! Alex Millan (SC Farense) krijgt de bal echter niet achter de doelman in Faro.
85'
Scheidsrechter Tiago Bruno Lopes Martins geeft SC Farense een doeltrap.
85'
Poging met het hoofd van Viktor Gyokeres (Sporting CP), maar hij mist het doel.
84'
Vrije trap in Estadio de Sao Luis. Op de helft van SC Farense mag Sporting CP een vrije trap nemen.
84'
Scheidsrechter Tiago Bruno Lopes Martins geeft een gele kaart aan Lucas Africo (SC Farense).
82'
In Faro krijgt Sporting CP op de eigen helft een vrije trap te nemen.
81'
Doelpunt! Marcus Edwards breidt de voorsprong uit. Sporting CP leidt met 0-5.
79'
79'
Scheidsrechter Tiago Bruno Lopes Martins kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
78'
Wissel in Faro: Filipe Soares vervangt Geovanny Miguel Bastos Almeida bij SC Farense.
78'
David Samuel Custodio Lima vervangt Talys Alves Pereira Oliveira bij de thuisploeg.
77'
Scheidsrechter Tiago Bruno Lopes Martins geeft een inworp aan SC Farense op de eigen helft in Estadio de Sao Luis.
76'
SC Farense krijgt een schietkans via Mohamed Belloumi, maar scoort niet in Estadio de Sao Luis.
75'
SC Farense krijgt van scheidsrechter Tiago Bruno Lopes Martins op eigen helft een vrije trap toegewezen.
74'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Faro.
74'
De scherpte ontbreekt bij Pedro Goncalves (Sporting CP). Zijn poging mist doel in Faro.
74'
Geovanny Miguel Bastos Almeida neemt de door scheidsrechter Tiago Bruno Lopes Martins gegeven hoekschop voor SC Farense in Faro.
72'
Inworp voor Sporting CP ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Faro.
72'
Sporting CP gebruikt de derde wissel. Zeno Debast vervangt Quaresma.
72'
De tweede wissel van Sporting CP. Marcus Edwards komt erin voor Daniel Braganca in Estadio de Sao Luis.
69'
Eigen doelpunt! Lucas Africo werkt de bal achter de eigen doelman en brengt de stand zo op 0-4.
68'
Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Estadio de Sao Luis.