90+7'
In Estadio Municipal de Famalicao mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
90+6'
Inworp voor Famalicao in Estadio Municipal de Famalicao op de eigen helft.
90+5'
Scheidsrechter Helder Miguel Azevedo Malheiro kent Gil Vicente FC een inworp toe op de helft van Famalicao.
90+5'
Inworp voor Famalicao op de helft van Gil Vicente FC.
90+4'
Inworp Famalicao. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90+4'
Gil Vicente FC krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Helder Miguel Azevedo Malheiro op de helft van Famalicao.
90+3'
Inworp voor Gil Vicente FC ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Vila Nova de Famalicao.
90+3'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Estadio Municipal de Famalicao.
90+2'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Famalicao in Vila Nova de Famalicao.
90+2'
Trainer Armando Evangelista Macedo Freita (Famalicao) gebruikt zijn vierde wissel en vervangt Gustavo Sa door Yassir Zabiri.
90+1'
De bal is over de achterlijn geweest. Famalicao mag een doeltrap nemen.
90+1'
Een doelpoging van Buatu Mananga (Gil Vicente FC) mist scherpte.
90+1'
Gil Vicente FC gebruikt de vierde wissel. Santiago Garcia Gonzalez vervangt Felix Correia.
90+1'
De uitploeg wisselt Kanya Fujimoto voor Diego Collado.
90'
Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Helder Miguel Azevedo Malheiro een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Vila Nova de Famalicao.
89'
Doeltrap voor Gil Vicente FC in Estadio Municipal de Famalicao.
89'
In Estadio Municipal de Famalicao mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
89'
Scheidsrechter Helder Miguel Azevedo Malheiro kent een vrije trap toe aan Famalicao, te nemen op de helft van Gil Vicente FC.
88'
Oscar Aranda neemt de door scheidsrechter Helder Miguel Azevedo Malheiro gegeven hoekschop voor Famalicao in Vila Nova de Famalicao.
88'
87'
Vrije trap in Estadio Municipal de Famalicao. Op de helft van Gil Vicente FC mag Famalicao een vrije trap nemen.
86'
Buitenspel Gil Vicente FC. Tidjany Chabrol wordt teruggefloten door scheidsrechter Helder Miguel Azevedo Malheiro.
86'
Vergeefse doelpoging Buatu Mananga (Gil Vicente FC) in Estadio Municipal de Famalicao.
85'
Otso Liimatta vervangt Marcos Vinicios bij de thuisploeg.
84'
Scheidsrechter Helder Miguel Azevedo Malheiro geeft een inworp aan Famalicao op de eigen helft in Estadio Municipal de Famalicao.
84'
84'
In Estadio Municipal de Famalicao ziet het publiek dat Roman Mory Diaman Gbane (Gil Vicente FC) weer binnen de lijnen is na zijn blessure.
82'
De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Roman Mory Diaman Gbane (Gil Vicente FC).
81'
Scheidsrechter Helder Miguel Azevedo Malheiro geeft Gil Vicente FC een vrije trap op de eigen helft.
80'
De tweede wissel van Gil Vicente FC. Tidjany Chabrol komt erin voor Jordi Mboula in Estadio Municipal de Famalicao.
80'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Vila Nova de Famalicao.
80'
De scherpte ontbreekt bij Marcos Vinicios (Famalicao). Zijn poging mist doel in Vila Nova de Famalicao.
80'
Inworp voor Famalicao in de buurt van het vijandige doel in Estadio Municipal de Famalicao.
78'
78'
Buitenspelpositie voor Felix Correia (Gil Vicente FC) in Estadio Municipal de Famalicao (Vila Nova de Famalicao).
77'
Scheidsrechter Helder Miguel Azevedo Malheiro geeft Gil Vicente FC een doeltrap.
77'
Een doelpoging van Rochinha (Famalicao) in Vila Nova de Famalicao mist scherpte.
77'
Famalicao krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Helder Miguel Azevedo Malheiro in Vila Nova de Famalicao.
76'
Hoekschop voor Famalicao in Estadio Municipal de Famalicao. Rochinha neemt deze vanaf links.