90+6'
Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter David Rafael Oliveira da Silva aan de thuisploeg.
90+5'
Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Estadio Municipal de Famalicao.
90+5'
In Vila Nova de Famalicao krijgt Famalicao op de eigen helft een vrije trap te nemen.
90+4'
Scheidsrechter David Rafael Oliveira da Silva kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
90+4'
De thuisploeg vervangt Zaydou Youssouf door Riccieli.
90+3'
Arbiter David Rafael Oliveira da Silva kent een vrije trap toe aan Boavista op de eigen helft.
90+2'
Scheidsrechter David Rafael Oliveira da Silva kent een vrije trap toe aan Boavista, te nemen op de helft van Famalicao.
90+1'
Inworp voor Famalicao in Estadio Municipal de Famalicao op de eigen helft.
90+1'
Buitenspel Boavista. Tiago Machado wordt teruggefloten.
90'
Famalicao moet opletten als Boavista van scheidsrechter David Rafael Oliveira da Silva een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
90'
Boavista krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter David Rafael Oliveira da Silva in Vila Nova de Famalicao.
88'
Vrije trap in Estadio Municipal de Famalicao. Op de helft van Boavista mag Famalicao een vrije trap nemen.
88'
Boavista gebruikt de vijfde wissel. Tiago Machado vervangt Reisinho.
87'
Boavista krijgt van scheidsrechter David Rafael Oliveira da Silva op eigen helft een vrije trap toegewezen.
85'
Scheidsrechter David Rafael Oliveira da Silva geeft een inworp aan Famalicao op de eigen helft in Estadio Municipal de Famalicao.
85'
Scheidsrechter David Rafael Oliveira da Silva kent Famalicao een inworp toe op de helft van Boavista.
84'
Trainer Cristiano Bacci gebruikt zijn vierde wissel. Ilija Vukotic wordt door Marco Ribeiro vervangen bij de uitploeg.
84'
Inworp voor Boavista op de helft van Famalicao.
83'
Vrije trap voor Boavista op de helft van Famalicao.
82'
Reisinho neemt de door scheidsrechter David Rafael Oliveira da Silva gegeven hoekschop voor Boavista in Vila Nova de Famalicao.
81'
Vergeefse doelpoging Joao Barros (Boavista) in Estadio Municipal de Famalicao.
81'
Vanaf links mag Reisinho een hoekschop nemen voor Boavista in Estadio Municipal de Famalicao.
81'
De verdediging van Famalicao houdt de kopbal van Ilija Vukotic (Boavista) tegen in Vila Nova de Famalicao.
80'
Inworp voor Boavista in de buurt van het vijandige doel in Estadio Municipal de Famalicao.
80'
Inworp Famalicao. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
78'
Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Estadio Municipal de Famalicao.
78'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Vila Nova de Famalicao.
77'
Scheidsrechter David Rafael Oliveira da Silva kent Boavista een inworp toe op de helft van Famalicao.
77'
Inworp op de eigen helft voor Famalicao.
76'
In Vila Nova de Famalicao krijgt Boavista op de eigen helft een vrije trap te nemen.
75'
Boavista krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter David Rafael Oliveira da Silva op de helft van Famalicao.
75'
75'
74'
Wissel in Vila Nova de Famalicao: Joao Barros vervangt Filipe Ferreira bij Boavista.
74'
Sebastian Perez vervangt Abdullahi Ibrahim Alhassan bij de uitploeg.
73'
71'
Famalicao krijgt een schietkans via Zaydou Youssouf, maar scoort niet in Estadio Municipal de Famalicao.
70'
69'
In Estadio Municipal de Famalicao mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.