90+7'
Pedro Ferreira (CD Santa Clara) is weer terug in het veld en lijkt de wedstrijd te kunnen voortzetten.
90+7'
In Lissabon krijgt Casa Pia AC op de eigen helft een vrije trap te nemen.
90+5'
Matheus Pereira de Souza met de assist.
90+5'
Doelpunt! CD Santa Clara breidt de voorsprong tot 0-2 uit via Ricardinho.
90+4'
Pedro Ferreira blesseert zich bij CD Santa Clara, waardoor de wedstrijd even wordt stopgezet in Estadio Pina Manique.
90+2'
De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
90+2'
CD Santa Clara krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Ricardo Jorge Antunes Roque Baixinho op de helft van Casa Pia AC.
90+2'
De bal is over de achterlijn geweest. Casa Pia AC mag een doeltrap nemen.
90+1'
Casa Pia AC moet uitkijken als CD Santa Clara een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Estadio Pina Manique.
90'
Scheidsrechter Ricardo Jorge Antunes Roque Baixinho kent CD Santa Clara een inworp toe op de helft van Casa Pia AC.
90'
In Estadio Pina Manique mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
89'
CD Santa Clara brengt Sergio Miguel Lobo Araujo in de plaats van Alisson Safira.
88'
Rode kaart in Lissabon! Gaizka Larrazabal (Casa Pia AC) mag gaan douchen na een tweede gele kaart.
88'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Estadio Pina Manique.
87'
Vrije trap in Estadio Pina Manique. Op de helft van CD Santa Clara mag Casa Pia AC een vrije trap nemen.
87'
De thuisploeg vervangt Miguel Ferreira de Sousa door Rafael Brito.
87'
Andre Geraldes vervangt Leonardo Filipe Cruz Lelo bij de thuisploeg.
86'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Lissabon.
85'
Doeltrap voor Casa Pia AC in Estadio Pina Manique.
84'
Gaizka Larrazabal (Casa Pia AC) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
84'
Scheidsrechter Ricardo Jorge Antunes Roque Baixinho geeft CD Santa Clara een vrije trap op de eigen helft.
83'
Scheidsrechter Ricardo Jorge Antunes Roque Baixinho kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
82'
Scheidsrechter Ricardo Jorge Antunes Roque Baixinho geeft CD Santa Clara een doeltrap.
81'
Scheidsrechter Ricardo Jorge Antunes Roque Baixinho kent Casa Pia AC een inworp toe op de helft van CD Santa Clara.
81'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Lissabon.
80'
Inworp Casa Pia AC. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
80'
Casa Pia AC krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Ricardo Jorge Antunes Roque Baixinho in Lissabon.
79'
Scheidsrechter Ricardo Jorge Antunes Roque Baixinho geeft een gele kaart aan Gabriel Batista (CD Santa Clara).
79'
Max Svensson gaat in het boekje van de scheidsrechter.
78'
Pedro Ferreira (CD Santa Clara) krijgt geel van scheidsrechter Ricardo Jorge Antunes Roque Baixinho in Estadio Pina Manique en moet oppassen.
78'
Vrije trap voor Casa Pia AC op de helft van CD Santa Clara.
77'
De derde wissel van Casa Pia AC. Max Svensson komt erin voor Samuel Obeng in Estadio Pina Manique.
77'
Inworp voor Casa Pia AC in Estadio Pina Manique op de eigen helft.
76'
75'
Inworp voor CD Santa Clara in de buurt van het vijandige doel in Estadio Pina Manique.
75'
Ricardinho schiet op doel maar scoort niet voor CD Santa Clara in Lissabon.
75'
75'
Een doelpoging van Matheus Nunes Fagundes De Araujo (CD Santa Clara) mist scherpte.
74'
Bij CD Santa Clara komt Matheus Pereira de Souza er in. Hij vervangt Lucas Soares de Almeida.
74'
CD Santa Clara heeft Gabriel Silva gewisseld. Diogo Calila neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Vasco Matos.