De bal gaat buiten. Doeltrap voor Casa Pia AC in Lissabon.
90+5'
Ruben Kluivert (Casa Pia AC) krijgt een eerste gele kaart.
90+5'
Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter David Rafael Oliveira da Silva een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Lissabon.
90+5'
Patrick Sequeira (Casa Pia AC) krijgt geel van scheidsrechter David Rafael Oliveira da Silva in Estadio Pina Manique en moet oppassen.
90+4'
Scheidsrechter David Rafael Oliveira da Silva geeft Casa Pia AC een vrije trap op de eigen helft.
90+3'
In Estadio Pina Manique mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
90+3'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Lissabon.
90+2'
Eerste gele kaart voor Frimpong (Moreirense FC) in Lissabon.
90+2'
In Lissabon krijgt Casa Pia AC op de eigen helft een vrije trap te nemen.
90+1'
Inworp Casa Pia AC. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90'
Moreirense FC mag een hoekschop nemen vanaf links via Jeremy Antonisse in Estadio Pina Manique.
89'
Arbiter David Rafael Oliveira da Silva kent een vrije trap toe aan Moreirense FC op de eigen helft.
89'
Inworp voor Casa Pia AC in Estadio Pina Manique op de eigen helft.
87'
Ruben Kluivert vervangt Duplexe Tchamba bij de thuisploeg.
87'
Bij Moreirense FC bevindt Jeremy Antonisse zich in buitenspelpositie en wordt hiervoor teruggefloten door scheidsrechter David Rafael Oliveira da Silva.
85'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Estadio Pina Manique.
84'
Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Estadio Pina Manique.
83'
Moreirense FC krijgt van scheidsrechter David Rafael Oliveira da Silva op eigen helft een vrije trap toegewezen.
81'
Casa Pia AC loopt uit naar een comfortabele 3-1 voorsprong dankzij Nuno Moreira.
81'
Vergeefse doelpoging Max Svensson (Casa Pia AC).
80'
Vrije trap voor Moreirense FC op de helft van Casa Pia AC.
79'
De vierde wissel van Casa Pia AC. Rafael Brito komt erin voor Miguel Ferreira de Sousa in Estadio Pina Manique.
79'
De thuisploeg wisselt Raul Blanco voor Gaizka Larrazabal.
77'
Gele kaart in Lissabon: Andrian Kraev (Casa Pia AC) gaat op de bon bij scheidsrechter David Rafael Oliveira da Silva.
77'
Scheidsrechter David Rafael Oliveira da Silva geeft Moreirense FC een vrije trap op de eigen helft.
77'
Raul Blanco (Casa Pia AC) krijgt geel.
76'
Andre Geraldes gaat in het boekje van de scheidsrechter.
76'
75'
Ismael (Moreirense FC) moet geblesseerd van het veld. Hij wordt gewisseld door Guilherme Liberato.
75'
Moreirense FC brengt Pedro Miguel Costa Santos in de plaats van Gabrielzinho.
75'
Trainer Cesar Peixoto gebruikt zijn derde wissel. Sidnei Tavares wordt door Bernardo Martins vervangen bij de uitploeg.
75'
Scheidsrechter David Rafael Oliveira da Silva geeft een inworp aan Casa Pia AC op de eigen helft in Estadio Pina Manique.
73'
72'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Estadio Pina Manique.
70'
Casa Pia AC neemt een 2-1 voorsprong dankzij Raul Blanco.
70'
Scheidsrechter David Rafael Oliveira da Silva kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
69'
Casa Pia AC krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter David Rafael Oliveira da Silva op de helft van Moreirense FC.