90+6'
Scheidsrechter Antonio Nobre kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
90+5'
Scheidsrechter Antonio Nobre kent Rio Ave een inworp toe op de helft van Avs Futebol Sad.
90+5'
Inworp Rio Ave. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90+4'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Avs Futebol Sad in Vila das Aves.
90+4'
Scheidsrechter Antonio Nobre geeft een inworp aan Rio Ave op de eigen helft in Estadio do CD das Aves.
90+4'
Schot op doel van Jonatan Lucca. Maar zonder doelpunt voor Avs Futebol Sad als gevolg.
90+3'
Patrick William (Rio Ave) krijgt geel van scheidsrechter Antonio Nobre in Estadio do CD das Aves en moet oppassen.
90+3'
Vrije trap voor Avs Futebol Sad op de helft van Rio Ave.
90+2'
90+1'
Inworp op de eigen helft voor Avs Futebol Sad.
90'
Rio Ave mag een hoekschop nemen vanaf links via Martim Carvalho Neto in Estadio do CD das Aves.
90'
Achterin bij Avs Futebol Sad wordt de kopbal van Santos Aderlan (Rio Ave) tegengehouden.
89'
Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Antonio Nobre een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Vila das Aves.
89'
Rio Ave krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Antonio Nobre in Vila das Aves.
89'
Hoekschop voor Rio Ave in Estadio do CD das Aves. Martim Carvalho Neto neemt deze vanaf links.
88'
Marios Vroussay neemt de door scheidsrechter Antonio Nobre gegeven hoekschop voor Rio Ave in Vila das Aves.
88'
Arbiter Antonio Nobre kent een vrije trap toe aan Rio Ave op de eigen helft.
87'
Scheidsrechter Antonio Nobre geeft Rio Ave een vrije trap op de eigen helft.
86'
Inworp voor Avs Futebol Sad in Estadio do CD das Aves op de eigen helft.
85'
Doeltrap voor Avs Futebol Sad in Estadio do CD das Aves.
85'
De poging van Clayton Fernandes Silva (Rio Ave) mist doel.
85'
Gele kaart in Vila das Aves: Guillermo Ochoa (Avs Futebol Sad) gaat op de bon bij scheidsrechter Antonio Nobre.
84'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Vila das Aves.
84'
In Vila das Aves krijgt Rio Ave op de eigen helft een vrije trap te nemen.
83'
Scheidsrechter Antonio Nobre geeft Avs Futebol Sad een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Rio Ave.
83'
Vanaf rechts mag Jonatan Lucca een hoekschop nemen voor Avs Futebol Sad in Estadio do CD das Aves.
81'
De vijfde wissel van Avs Futebol Sad. Rafael Vela Rodrigues komt erin voor Kiki in Estadio do CD das Aves.
81'
Wissel in Vila das Aves: Jorge Teixeira vervangt Lucas Piazon bij Avs Futebol Sad.
79'
Scheidsrechter Antonio Nobre geeft Avs Futebol Sad een doeltrap.
78'
De bal is over de achterlijn geweest. Rio Ave mag een doeltrap nemen.
77'
Buitenspelpositie Rodrigo Ribeiro (Avs Futebol Sad).
77'
Avs Futebol Sad krijgt van scheidsrechter Antonio Nobre op eigen helft een vrije trap toegewezen.
76'
Vanaf rechts mag Marios Vroussay een hoekschop nemen voor Rio Ave in Estadio do CD das Aves.
75'
Wissel in Vila das Aves: Martim Carvalho Neto vervangt Amine Oudrhiri bij Rio Ave.